Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł_88

Jak wzbudzić zainteresowanie

Polecane posty

Gość Paweł_88

Witam, Spodobała mi się pewna dziewczyna która sprzedaje w sklepie odzieżowym. Kilka razy byłem tam, niby przypadkiem, pogadaliśmy, pośmialiśmy się itd. Potem spotkałem ją w innym miejscu ku mojemu całkowitemu zdziwieniu. Nasza wspólna znajoma załatwiła mi do Niej numer telefonu ale powiedziała że to dla mnie, dziewczyna dała bez problemu i była bardzo zadowolona, tak przynajmniej powiedziała mi ta nasza wspólna znajoma, z tym że ja ją znałem tylko tak na "cześć". Więc ja byłem w siódmym niebie :P Napisałem smsa, odpisała, na drugiego również. Po dwóch dniach napisałem trzeci raz ale już nie odpisała, napisałem kolejne 2-3 i również nie odpisała. Po tygodniu zadzwoniłem do Niej, mieliśmy się spotkać na koncercie bo miała być ze znajomymi. Z rozmowy telefonicznej odebrałem że była tym bardzo ucieszona. Ale jak zadzwoniłem przed koncertem żeby się spotkać gdzie i kiedy, to nie odebrała tel ani nie odpisała na smsa. Więc dałem sobie spokój i od dwóch tygodni nic nie pisałem do Niej, ona też nic nie napisała. Przeszedłem się więc koło sklepu w którym sprzedaje , nie wchodziłem do środka, zauważyła mnie że szedłem, machnęła mi cześć i uśmiechnęła się więc ja to samo i poszedłem dalej. Nie chcę się Jej narzucać ale strasznie mi się podoba pod względem charakteru i wyglądu - traktuję ją jako kandydatkę na potencjalną żonę. Doradźcie co mam zrobić, jak wzbudzić w Niej zainteresowanie. Może pójść do sklepu ale nie zagadywać za bardzo tylko porozmawiać że tak powiem "służbowo", że chciałbym kupić to i to. Przymierzyć koszulę, zapłacić i wyjść. Traktować Ją jako sprzedawczyni i rozmawiać tylko o towarze który kupuję i nic nie zagadywać na inne tematy. Może trochę zaciekawi się co się stało, że nie porozmawialiśmy tak jak zawsze. Ale z drugiej strony może pomyśleć sobie że mogłem pójść do sklepu obok bo to jest sklep w galerii.

Może pójść do sklepu ale nie zagadywać za bardzo tylko porozmawiać że tak powiem "służbowo", że chciałbym kupić to i to. najlepiej powiedz, ze nie wiesz co jest grane bo wszystkie bokserki dostepne w sklepie sa na ciebie zbyt male :)

Gość Paweł_88
Dobre :D sam nigdy bym na to nie wpadł :) Ale jednak wolałbym coś łagodniejszego.

Gość 1.3.1.2.
skoro Ci zależy to się przejdź tam ale nie by gadać o gaciach itp ale o życiu. Najlepiej wejdź na 3 minuty. Jak będzie chciała Cię zatrzymać na dłużej to będzie dobry znak. Ale nie staraj się być nachalnym.

Gość Paweł_88
W tym sklepie zazwyczaj są 2-3 dziewczyny. A może zrobić tak żeby wejść, powiedzieć cześć i pójść w stronę koszul. Może sama podejdzie żeby doradzić w wyborze koszuli a może przyśle koleżankę. A wtedy jak się lepiej zachować ? rozmawiać tylko o koszuli ale wiadomo, żeby być miłym i uśmiechniętym tak jak zawsze czy też pogadać coś więcej czy może miała by ochotę spotkać się gdzieś np. na kawie ?

Gość Paweł_88
bo z drugiej strony poczuję się głupio że kilka razy do Niej pisała i pewnie czuje że mi sie podoba...

Gość Paweł_88
pisałem*

najlepiej powiedz, ze nie wiesz co jest grane bo wszystkie bokserki dostepne w sklepie sa na ciebie zbyt male dodaj, ze podobny problem miales w sklepie z ochraniaczami, bo zawodowo trenujesz hokej i jestes idolem czerkawskiego

napewno czuje, że Ci się podoba.Ja bym na Twoim miejscu jeszcze raz spróbowała się z nią umówić, zadzwoń do niej, bądź napisz sms, jeśli nie odpisze, to nie wiem, czy jest zainteresowana znajomością

Gość Paweł_88
Za 2-m-ce mam wesele na które bardzo chciałbym ją zaprosić. Co można by lepiej zrobić: - najpierw spróbować się spotkać i ewentualnie wspomnieć o weselu, ale jeśli nie będzie chciała się spotkać to nie dowie się o weselu, a może miałaby ochotę pójść... - czy też wprost dać znać że chciałbym ją zaprosić na wesele ale wtedy może się spłoszyć.