Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki kurier co mnie wnerwia

Pytanie o kuriera ????

Polecane posty

Chciałam zapytać jak to jest z kurierem, który przywiózł paczkę i nie zastał odbiorcy. Czy kurier ponownie w tym samym dniu powinien ją dostarczyć, czy gdzies ją zostawia ? Przeważnie każdy kurier z konkurencyjnej firmy dzwoni i się umawia na daną godzinę lub podjeżdża pod adres w którym teraz przebywam, ale kurierzy z Siódemki to dosłowne "ciela do kwadratu" ! Jak mnie taki jeden denerwuje ! Przyjeżdzam do domu a tam kartka w skrzynce "dzwonić pod nr xxx kurier" no to dzwonie, a on mi na to, ze ja mam sobie podjechać po paczkę jest teraz na takiej ulicy. No on chyba sobie raczył żartować! Powiedziałam, że zamówiłam kuriera i chcę przesyłkę pod drzwi, jakbym chciała inaczej to wybrałabym przesyłkę pocztą i zapłaciła 10 zł !!! Przyjechał, ale on mnie denerwuje bo sobie młody gnojek ustawia odbiorców! Moim zdaniem mam rację, ale prosze o wypowiedź bo może się mylę w co wątpię.

Gość 0.5L
masz chcice na jego siusiaka ???

Gość tyttyeryee
siódemkę omijać z daleka, z nimi zawsze są problemy 🖐️

0,5 nie, ale mogę Tobie odstąpić jak Twoja "chcica" ma takie pragnienie tępy janie! tyttyeryee wiem ,ale czasami nie mamy na to wpływu bo to sprzedający zamawia kuriera.

Gość kreskomaniaczk-a
moim zdaniem nie ma prawa mówić że Ty masz podjechac

nikt więcej nie napisze??

Gość Czytam sobie i...
Ja właśnie czekam na kuriera z siódemki od rana i jakoś doczekać się nie mogę,cały dzień w d... bo w domu muszę siedzieć, jak nie przyjedzie to szlag mnie trafi!

Czytam sobie i... Doczekalaś się ? :) Tylko z siódemki nie dzwonią żeby się umówić, mogliby chociaż powiedzieć około której godz będą, a nie kartki w skrzynkach zostawiać oni to jak na poczcie kartka i masz jeszcze isc sobie odebrac na ulice na której w danym momencie jest ! Ja tam od siódemki z daleka jak tylko moge