Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasahha

mam zamiar schudnąć 4- 5 kg do konca czerwca

Polecane posty

Gość dasahha

siemano. witam chciałabym bardzo schudnąc 4-5 kg tak do konca czerwca na diecie mz jest ktos chetny? w grupie razniej zapraszam

Gość dasahha
zaczne od jutra i bede pisac codziennie co zjadłam nie od dzis bo dzis zjadlam juz duzoooooooooooo :)

Gość sabriya
ja też tyle planuje do końca czerwca a w lipcu jeszcze z dwa tez dieta mż moja waga to 65 wzrost 168 cel 58

Gość prawie piękna
hej, to tak jak ja :) ja już tydzień sie trzymam, i całkiem nieźle mi idzie. Myślę, że kilogram tygodniowo, to bardzo ładny wynik

Gość dasahha
to przylaczysz sie?

Gość dasahha
tak kilo na tydzien jest w sam raz a co jesz? ile razy dziennie ?

Gość prawie piękna
mam tu swój topik :) nie jem słodyczy, ani słonych przekąsek nie jem kolacji nie piję alkoholu, bo strasznie wzmaga mój apetyt jem małe posiłki - np jedna kanapka + warzywa, owoc, jogurt , obiady na razie wychodzą mi takie jak jadałam, ale staram się jeść dużo mniejsze porcje + surówka. Jeśli się da rezygnuję z ziemniaków, czy ryżu. Na podwieczorek jem owoce. Staram sie codziennie ćwiczyć albo iść na długi i szybki spacer. Wypijam codziennie 2 kawy z mlekiem (nie słodzę), kilka herbat ziołowych, zielonych. wody zawsze piłam dużo - wychodzi mi ok 2 l dziennie teraz Nie czuje głodu o ile trzymam się reżimu :0 Naprawdę nie jest trudno :) Szczególnie, kiedy zamiast słodyczy można zjeśc miseczke pysznych truskawek

Gość dasahha
wczoraj byl program w tvn na temat owocow i i diet lepiej je jesc do 15 najpozniej

Gość dasahha
wlasnie widze twoj topik , zaraz tam wejde i poczytam , a liczysz kalorie?

Gość dasahha
nie zauwazyłam go , bo bym do niego dolaczyla a nie zamiecala forum, ale stalo sie :(

Gość prawie piękna
wiem wiem :) ale ja truskawki kupuję po południu :) i nie ma szans żeby dotrwały do rana :) Poza tym akurat to są jedne z najmniej kalorycznych owoców. Nie chce bardzo zmieniać swoich nawyków żywieniowych, żeby nie rzucić się później na wszystko czego sobie odmawiałam. Dlatego jem chleb, który kocham - dobrze że ciemny

Gość prawie piękna
nie liczę kalorii. :) Mój program to mż + rd Czyli mniej żryj i rusz dupę. nie licze kalori, bo nie chcę wariować na widok każdego niedozwolonego produktu :) Będzie dobrze, zobaczysz:)

Gość dasahha
a ukladasz menu wczesniej? czy jesz na co masz ochote, bo ja jak uloze to potem zcesto zmieniam , wiec zawsze jem to na co mam smka a i zapisuje w notesie co jem no teraz nie zapisywalam bo jadlam za duzo , ale od jutra zaczne

Gość prawie piękna
Cześć :) Przepraszam, że zniknęłam wczoraj - praca. Nie układam sobie specjalnie menu,, planuję oczywiście co będę jadła np następnego dnia, ale nie wariuję jak mi wypadnie coś. Dziś np kolega częstuje cukierkami imieninowymi. zjadłam jednego :) najważniejsze to zmniejszenie moich posiłków o połowę i rezygnacja z kolacji

Gość dasahha
DZień dobry ja upiekłam rano chlebek taki jak dozwolony na mm i zjadlam z pomidorkiem i cebulka ( staram się nie łaczyc tez bialka i wegli ) i potem za godz kawa a poptem to nie wiem jeszcze co :) ale na pewno cos z niskim indekscem i bede sie starac jak najmniej laczyc bialko z weglami , o ,ile mi sie uda tak :)

Gość dasahha
i oczywiscie nie pojadlam sobnie i zjadlam jeszcze sucharki z maslem ale na sniadanie zawsze zjem wiecej , a potem juz mniej wiec sniadanie do wieczora spale

Gość prawie piękna
jak ja bym chciała nauczyć się nie łączyć węglowodanów z białkami. Gotuję obiady codziennie dla rodziny i naprawdę ciężko jest jeść coś innego gdy np jest spagetti, albo jak dziś - kurczak w sosie curry z ryżem.

Gość dasahha
tez gotuje dla rodziny wiec wiem jak to jest :)

Gość prawie piękna
hej i jak dieta?

Gość kak
Jak chcesz, to możesz trochę schudnąć, tak jak ja to robię. Możesz z powodzeniem zdecydować się na dietetyczne i zdrowe żywienie. Bardzo dobrze jest zrezygnować ze słodyczy, tłustych i smażonych potraw, dań z barów szybkiej obsługi. W zamian za to powinnaś do swego codziennego jadłospisu włączyć świeże owoce i warzywa, dodatkowo chude mięso i ryby; ponadto pełnoziarniste makarony i pieczywo. Wówczas zdecydowanie będziesz mogła trochę schudnąć. Sama to sprawdziłam. Ale dodatkowo jeśli zaczniesz systematycznie ćwiczyć, to szybciej uzyskasz satysfakcjonujące rezultaty. A więcej informacji na temat pozbywania się zbędnych kilogramów znajdziesz na stronie http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2012/05/22/na-odchudzanie-bez-efektu-jo-jo/