Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamProblemOn

mam problem uczuciowy Pogada ktos !?

Polecane posty

Gość MamProblemOn

Kurcze nie wiem od czego zaczoc moze od tego ze tak naprawde nigdy nie mialem nikogo chociaz staralem sie ulozyc sobie życie zawsze chcialem przezyc w swoim zyciu cos wyjatkowego sex zakochanie ale nigdy mi nie wychodzilo zawsze pozostalem sam na lodzie i z tym slowem ze jestem zimnym draniem !.. Fakt w moim zyciu poznalem kilka kobiet ale przeszkadzalo mi to ze mialy juz partnerów sexualnych ze maja to za soba a nawet jesli spotykalem dziewice to tez nie wychodzilo zawsze poznawalem imprezowiczki albo napalone mezatki nigdy kogos spokojnego opanowanego same idiotki kretyki ktore mialy trociny w glowie tak sie zastanawiam bo blisko mi do 30 czy w moim wieku mozna jeszcze kogos poznac podobnego kto ma poukladane w glowie ale kogos w kim nie bedzie mi przeszkadzalo to ze uprawiala sex z innym ?

Gość MamProblemOn
chodzi mi o to ze dobrze wiem ze kobiety uprawiaja sex z milosci i taka osoba nie pokocha mnie nigdy tak mocno !

Chyba w złych miejscach wyszukujesz tych dziewczyn- nie dziw się, że jakaś nastolatka z dyskoteki ma pstro w głowie. Poobracaj się trochę w kręgach, gdzie będziesz miał okazję poznać kogoś podobnego do siebie. I nie wypominaj dziewczynie, ze miała jakichśtam partnerów przed Tobą- sam masz już za sobą doświadczenia z kobietami- i co, jesteś przez to mniej wartościowy?

Gość MamProblemOn
nie mialem takich doswiadczen o jakich myslisz dla mnie sex tylko z milosci a nigdy tego nie bylo

Gość MamProblemOn
kiedys opierajac sie na znajomym mi przykladzie poznalem kogos na czacie

Gość A6W
spoko facet mam podobny problem i tu ma racje kolezanka nikomu nie wytykaj szukaj tej swojej jedynej !!

Gość A6W
spoko facet mam podobny problem i tu ma racje kolezanka nikomu nie wytykaj szukaj tej swojej jedynej !!