Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamm

boję się, że zaszłam

Polecane posty

Gość hamm

mam 19 lat, seks uprawiałam raz. około 13 kwietnia. teraz zauważyłam że mam spory brzuch na dole i tak jakby "fałdka" mi przytyła (jestem szczupłą dziewczyną, jednak zawsze miałam jedną malutką fałdkę na brzuchu, mimo to nie było n duży). wyglądam jakbym była w 3 miesiącu ciąży, co jest dziwne. nie mam żadnych objawów, ani siku często nie robię, ani nudności, ani bolących piersi, nic. do tego test wyszedł negatywnie. tylko martwi mnie ten brzuszek. możliwe że to tylko wzdęcia?

Gość zastanawiamsie hmmmm
wroc do szkoly i sie doedukuj 14 kwietnia a jest 29 maja napewno okres juz mialas, a poza tym mysle ze to prowokacja bo kto w wieku 19 lat ma takie myslenie???

Gość hamm
dodam, że okres mam zawsze nieregularny i przez ostatnie 2 miesiące dostawałam go tak jak wcześnie (raz co dwa tygodnie, potem po miesiący itp.)

Gość pstrotka maskotka
Najwazniejsze pytanie-kiedy mialas ostatni okres?

no pewnie, ze mozliwe, albo troszke przytylas i poszło Ci akurat w tę oponkę. Zacznij robic jakieś cwiczenia na brzuch;)

Gość hamm
bodajże od 20 do 24 maja. :)

No własnie podaj date ostatniego okresu i napisz coś o zabezpieczeniu.

Gość hamm
poprzednia... ze 2 tygodnie wcześniej od tamtej. a właśnie. chłopak nie doszedł, niestety nie mielismy gumki. wiem, że to głupota, nie potrzebuję morałów. żałuję tego, ale on nawet nie doszedł i to trwało krótko.

być moze trafilas w owulacje ... powtorz test ;]

hamm nikt nie bedzie Ci prawil moralów, wiekszosc tutaj uprawialo taki niebezpieczny seks, ja przez pół roku np;) tylko troche mnie dziwi to po co uprawialiscie seks , skoro chłopak nie doszedl?

Gość mała mała mi
Zrób test ciążowy i nie będzie niepewności. Zresztą brzuch w ciąży nie wygląda jak fałdka... A tym bardziej nie robi się w pierwszym miesiącu.

Gość hamm
nie znam się na tym, nie uprawiałam nigdy seksu z FACETEM, więc nie wiedziałam dokładnie co mam robić, poza tym nie czuliśmy do siebie nic, co dla mnie też było utrudnieniem. mała mi: no właśnie chodzi o to że brzuch na dole (między biodrami urósł + ta fałdka)

Gość hamm
nie znam się na tym, nie uprawiałam nigdy seksu z FACETEM, więc nie wiedziałam dokładnie co mam robić, poza tym nie czuliśmy do siebie nic, co dla mnie też było utrudnieniem. mała mi: no wlasnie chodzi o to, ze brzuch mi urosl miedzy biodrami + ta fałdka. nie tylko fałdka.

Gość hamm
mała mała mi: zrobilam tes ciazowy, wyszedl negatywnie.

Gość mała mała mi
A kiedy robiłaś ten test?

Gość hamm
tydzień, może dwa tygodnie temu

jak nie bylo wytrysku to Ciąży tez nie powinno być na 99 % ;]

Gość mała mała mi
To raczej nie jesteś w ciąży. Jeżeli chcesz być pewna na 100% to możesz zrobić badanie laboratoryjne - gonadotropinę kosmówkową Beta HCG. Można ją zrobić nawet bez skierowania od lekarza tyle że płatnie - koszt około 30 zł zależy od miejscowości i laboratorium. 13 kwietnia mogłaś mieć (ale nie musiałaś) owulację ze względu na nieregularne miesiączki. W śluzie który się wydziela podczas stosunku też mogą się znajdować plemniki więc to, że nie skończył nie do końca ma znaczenie. Czasami jak zastanawiamy się nad czymś to sami sobie wmawiamy symptomy... I następnym razem przemyśl to dobrze zanim pójdziesz z kimś do łóżka. I pomyśl o zabezpieczeniu.

Gość hamm
w piątek zrobię jeszcze jeden test , ale sądzicie że to raczej tylko wzdęcia, dodam że niezbyt zdrowo się odżywiam i mało się ruszam, a z tego co czytałam to też są przyczyny "wypchniętego brzucha".

Gość Niepocieszonaaa
Zawsze po hu......ju dostajesz dup..y,i pozbedziesz sie trądzika,ale możesz być mamą ,a babcia wcale nie musi być zadowolona (babusia za mloda ,babusia jeszcze jebusia)

Gość hamm
podobno w 6 tygodniu nie widać jeszcze brzuszka, a jeśli to tylko lekkie zaokrąglenie, a u mnie naprawde jest duży.

Gość hamm
więc to nie ciąża? co to może być w takim razie?

Gość stasia 9090
a wiesz kto byłby ojcem,czy tak na wage i pochodzenie i obowiązkowo kaptur