Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redssss sun

czy wchodzicie do solarium nagie czy w bieliznie ?

Polecane posty

Gość redssss sun

Jak wyżej. Bo ja to wchodzę nago żeby nie mieć żadnych pasków itd ale nie wiem czy tak można :D

Gość fdssds
w stringach nigdy majtk nie sciagam bo w solarium czesto sa kamerki piersi to piersi specjalnie pieknych nie mam wiec na neta nikt nie wrzuci ;)

Gość fdssds
a moj facet twierdzi ze paseczki od stringow sa sexi :)

Gość fdssds
tak to tz jeden z glownych powodow, te lozka nigdy nie sa dezynfekowane idealnie jesli w ogole

Gość redssss sun
Jeśli chodzi o dezynfekcje to często widzę jak babeczki to wycieraja ;) właśnie jak sie rozbieram się to rozgladam sie czy nie ma żadnych kamer bo boje się, że ktoś później sobie ogląda ;/ale paseczkow nie chce.mieć ;p

Gość ona19901112
to że ktoś wyciera to łózko nie znaczy że robi to dokładnie... a jak ktoś ma np. grzybice to takie powierzchowne przecieranie nic nie da. dlatego wole opalać się w majtkach , żeby potem nie mieć żadnych problemów.

Gość trollo
kurde dziewyczyny czy wy w ogóle myślicie logicznie? A jak niby stringi mają was chronić, przecież i tak gołą dupą tam leżycie. Pasek w tyłku raczej przed niczym nie chroni, więc ten argument jest śmieszny

Gość Ian Pavulon
Niech mi ktoś wytłumaczy po co ludzie chodzą do solarium? przecież solarowa opalenizna wygląda jak gówno

Gość ona19901112
nie ma chronić tyłka inteligencie. tylko co innego. jeszcze ze skóry choróbska łatwo się pozbyć , gorzej z innymi rzeczami.

Gość szyyyyybkoooooo
swego czasu wchodziłam do solarium ubrana, rozbierałam się dopiero w tym pokoju, gdzie jest łóżko do opalania, do majtek

Gość no fakt no fakt
"ja nigdy stringów nie zdejmuje, brzydziłabym się leżeć tam nago" Stringi stanowią mega ochronę ;) ;) ;) Dobrze że gołym tyłkiem tej szyby nie dotykasz bo jeszcze być coś złapała:o