Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daję sobie z Tobą spokój

Wypierdalaj z mojej głowy

Polecane posty

Cholera, mam Cię dość, straciłam 2 lata życia zbierając szczękę z podłogi za każdym razem, kiedy Cię widzę, i usiłując uspokoić serce. I po co? Nic się nie zmieniło, nadal jestem taką ciotą. Tracę szansę za szansą. Od dziś masz oficjalny zakaz wstępu do mojej głowy i na moje pole widzenia. Weź te swoje przepiękne zielone oczy i uśmiech, idź męczyć inne kobitki, niemogące oderwać wzroku od tychże oczu. Byłam za durna, straciłam tyle okazji, że już nic mi nie pomoże. Moje życie będzie łatwiejsze, jak się wyniesiesz. Hasta la vista baby 🖐️

Gość o ja tez tak sobie mowilam
trzeba wypierdolic ich z glowy,pozegnac i tyle

Gość Marlenko mojego życia
ja ma zielone oczka.Znam ciebie skądś.

Jedyne wyjście. Nie zauważyłeś mnie? Nie jesteś zainteresowany? To niby czemu mam bez powodu latać jak kretynka? Marnować dalsze lata?

Ty od Marlenki - nie wydaje mi się. Od zapewne robi co innego niż siedzenie na babskim forum.

I jeszcze muszę oglądać Cię codziennie. Niedawno było to dla mnie największą radością w ciągu dnia. Teraz wywołujesz tylko gorzki uśmiech... no i może jakieś pozostałości tych motylków, drżenia... tak szybko nie dasz mi o sobie zapomnieć.

I jak siedzisz przede mną to się do cholery NIE ODZYWAJ i przyciągaj mojego wzroku każdym Twoim ruchem. Jak chcesz coś powiedzieć, to powiedz to później albo najlepiej wcale. Mniejsza szansa, że usłyszę dźwięk Twego głosu.