Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia13

czy to mozliwe ze jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość zosia13

od 3 miesiecy mam bardzo dziwną miesiączkę jest regularna co 28/30 dni i trwa 6/7 dni lecz jest skąpsza niż zazwyczaj. ostatnio też bardzo szybko sie męczę i mam dziwne wahania nastrojow raz się smieję a za 5 min zalewam się łzami. dodam iż przybrałam sporo na wadze a najbardziej jest to widoczne właśnie na brzuchu, nawet sąsiad zauwazyl i pytał czy przypadkiem z mężem nie spodziewamy się dzidzi, a BARDZO BYM TEGO CHCIAŁA..... Wizyte u gin mam dopiero za 2 tyg. Jak sądzicie dziewczyny czyżby to było to???

A nie wpadłaś jeszcze na to ,żeby zrobić test z moczu albo krwi?

Gość jalskdda25
Zrób test ciążowy ale bez względu na wynik zgłoś się do lekarza żeby i on potwierdził lub wykluczył ciążę . Być może to przez klimat lecz nic nie wiadomo dlatego niezbędny jest test ciążowy :)

Gość Pamela Andersen
Test sikany w kerfie na dziale paraaptecznym cos kolo 8 zlotych. Mozesz tez sprobowac wrozby z kart tarota na allegro od tej spamerki co tu sie promuje dwa razy w tygodniu Wzglednie z fusow lub hardkorowo - z kurzych wnetrznosci. W dowolnym lab z analizami mozesz tez zrobic test beta hcg z krwi - ok 15 zeta, nie trzeba byc na czczo.

Gość zosia13
no akurat o tym pomyślałam i test zrobiłam 2x, obydwa wyszły negatywne, ale np. mojej mamci ostatną ciąże do 4 miesiąca test nie wykazał. robiłam teraz morfologie i czekam na wyniki a morfologia w innej sprawie ale rodzinny zaznaczył tez na ciąże....i

Gość jalskdda25
Czekaj na wyniki i zgłoś się do lekarza :)

Gość Pamela Andersen
jak test ci nie powiedział, to i kafeteria ci nie powie...

Gość coś ci mamcia zalewa
jak test do 4 m-ca nie pokazał? przecież test bada obecność hormonów w moczu, które MUSZĄ być jeśli jest się w ciąży BTW jak w ewentualnym 3-cim miesiącu sąsiad już zauważył brzuch to aż strach pomyśleć jak będizesz wyglądać przed porodem.

Gość evelin7046
boze woli sie meczyc 3 msc niz zrobic test ;/ to jest dopiero niedojrzałe