Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weekend w Zakopanym - doradźci

Zakopane na weekend.

Polecane posty

Gość weekend w Zakopanym - doradźci

Witajcie zaplanowałam z chłopakiem 3 dniowy weekend w Zakopanym Jesteśmy z Warszawy w piątek planowo będziemy o 10 rano Zatrzymamy się w pensjonacie Orla preć - to już ustalone 3 dni to mało zrobiłam wstępną listę co zobaczyć: (1 raz będziemy w Zakopanym) 1. Gubałówka 2. Kościół na Krzeptówkach 3. Skocznia 4. Krupówki 5. Morskie Oko 6. Termy w Oravicach na Słowacji - sobota, lub w Bukowinie 7. Dolina Kościeliska 8. Chochołów Co jeszcze byście polecili zobaczyć? P.s jestem w 6 mies ciązy - macie jakieś fajne linki z kostiumami kąpielowymi dla kobiet w ciąży? mam pełno strojów w rozmiarze S teraz w nie nie wejdę, biust urósł, etc

ja zawsze jak jestem w Zakopcu odwiedzam Muzeum Kornela Makuszyńskiego.... Jak masz zamiar sie stołować na Krupowkach to nie polecam Watry i Góral Burger.

Termy zarowno na Slowacji jak i wBukowinie sa cudne POLECAM!!!!!

Kościółek i cmentarz na Pęksowym Brzyzku Muzeum Tatrzańskie Dolina Strążyska Dolina Małej Łąki Smreczyński Stawi wąwóz Kraków (przy okazji, jak już będziesz w Dolinie Kościeliskiej) W Zakopanem i okolicy jest duuużo do oglądania. Trzy dni to zbyt krótko, ale na pewno zachęcą cię do kolejnych przyjazdów.