Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -------------35

GDYBYŚCIE JĄ SPOTKALI NA ULICY CO BYŚCIE POMYŚLELI?

Polecane posty

Gość -------------35
Gość ciekawe pytania
ja na pewno bym się na nią gapił ale nic bym nie zrobił nawet bym nie zagadał bo nie mam odwagi

Gość Ali34
A co to jest, bo się nie znam ?

Gość -------------35
Gość marrrrika
pomyślałabym że to istota nie z tej ziemi i stałabym i gapiła sie jak lezba z otwartą paszczą

Gość O co cho?
ma takie załzawione oczy na drugim zdjęciu :D

Gość ,.,.,.,.,.,.,
Gość BIZON1234
nie masz się o co przyjebać to o załzawionych oczach które tylko ty widzisz pierdolisz zazdrosny śmierdzielu

Gość O co cho?
naoglądasz sie tych bab a później się rozczarujesz bo takiej nie spotkasz. na co ci to? :D

Gość BIZON1234
jasne tylko pomarzyć i popatrzyć możemy bo na ulicach same paszczaki ze zniszczonymi białymi wlosami bez brwi i rzęs jak sie to zmyje bez cycek talii z plaskatym tyłkiem morda jak niewypał wszystko anorektyczne i bezkształtne mordy powykrzywiane giry tak samo szkoda gadać

Gość O co cho?
ale jestes sfrustrowany :D

Gość miss peegy
ma bardzo ...długie nogi irzeczywiscie nei ma bladej twarzy ale tylko wtedy jak założy tonę tapety i przyklei sztuczne rzęsy http://www.voila.pl/133/wmirw

Gość BIZON1234
spieprzaj kretynie, sam jestes sflustrowany :O mój ojczym wujek Zdzisiek jest strażakiem i czasem jak popiją z chłopakami to robią mi lewatywę wężem strażackim. Moje złogi kału pryskają wtedy dookoła niczym ulewny deszcz w porze monsunowej na Malediwach. Po wyczyszczeniu mojej odbytnicy koledzy wujka biorą się ostro do roboty przepychając moje jelito swoimi batami. Mój wujek stoi wtedy z boku i ostro się trzepie. Zwykle dochodzimy razem....

Gość 23242134
oblesne cyce, na pewno sztuczne. Poza tym ładna, ale masa takich dziewczyn na ulicach, nie kazda poprostu tak wymalowana i wymuskana

Gość O co cho?
naucz się pisać :D nie sflustrowany a sfrustrowany :D

Gość -------------35
to nie temat dla zazdrosnych idiotek widziałem jej zdjęcia bez tapety i nadal jest prześliczna jak sie nie umaluje wygląda lepiej niż wy jak sie wypindrzycie przez 2 godziny darujcie sobie sflustrowane paskudy http://www.google.pl/imgres?q=kim+kardashian+bez+makija%C5%BCu&hl=pl&biw=1366&bih=663&tbm=isch&tbnid=cgBpdO4jh5pzzM:&imgrefurl=http://www.pudelek.pl/artykul/29734/kim_kardashian_bez_makijazu/&docid=GPXVvEJaQYzPnM&imgurl=http://e2.pudelek.pl/p615/1fce9272002264284d307247&w=623&h=458&ei=rhnFT_iJOcyKswbik8TUCg&zoom=1&iact=hc&vpx=796&vpy=68&dur=2041&hovh=192&hovw=262&tx=120&ty=89&sig=113685258432282113129&page=1&tbnh=131&tbnw=181&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:12,s:0,i:94

Gość BIZON1234
ej weś nie odwal, coo ? :/ Oferuję fisting analny za pomocą stopy i do tego pokazy erotyczne z dobermanami plus jeszcze full serwis i to wszystko za paczke draży z Biedronki. Która chętna ?

Gość -------------35
Oprócz sexu w pończochach lubie jeszcze zlizywać gorącą lawę ze zboczy Wezuwiusza oraz drapać po trąbach słonie z ZOO w Struttgarcie :)

Gość BIZON1234
i na chuj się podszywasz idiotko właśnie pokazujesz jak jesteś zdebilona

Gość 23242134
O co cho?- sama sie naucz.

Gość BIZON1234
Wkładam sobie w odbyt strzelające długopisy Jamesa Bonda, jednocześnie deklamując hiszpańskie wiersze patriotyczne. :classic_cool:

Gość BIZON1234
Kiedy ranne wstają zorze zakładam szlafrok mojego stryja i wchodzę na dach ruderalnego baraku w którym mieszkamy. Chodzę tam robiąc "hu huuu!" gdyż udaję znikające Widmo z Brockenu, bardzo specyficzne zresztą gdyż z dupska wystaje mi jedna czwarta dorodnego kabaczka. Tak.... chyba jestem szczęśliwy :classic_cool: