Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

Kurde mamuski pomóżcie bo ogłupiec mozna

Polecane posty

Własnie jadłam kiełbase na goraco gdyz wpadla do mnie moja koleznka i zaczela krzyczec zebym nie jadla tej kielbasy bo mala moze miec kolki jak sie urodzi:( jestem w 29 tyg ciazy...i ze powinnam jesc do 18 a pozniej tylko jabklo lub jogurt prawda to? pomozcie

Gość dziwne teorie
ją w ciąży potrafiłam jeść po 24 bo mi głód spać nie dawał. Co prawda mały miał kolki ale dostał krople i po sprawie.

wez to jakas glupota diete taka jak mowi ci koleżanka to dopiero po porodzie jak bedziesz karmic piersia teraz to co jesz nie ma znaczenia na kolki dziecka warto jesc duzo witamin ja pilam hektolitry mleka i mala ma bardzo mocne kosci

Gość junn
o matko ale masz koleżankę. :D Zabójcza. Wyluzuj jedz ze smakiem i wcale nie do 18 ale 2godz. przed snem najpóźniej można zjeść.

Nie przejmuj sie dziewczyno:) Jedz co chcesz póki możesz:) A co do 18 godziny to jak zależy Ci na figurze to to nie jest taka zła rada:) Ale w sumie zależy jaka masz przemiane materii:)

Gość królowa forumowiczów
ee ja to dopiero sie odżywaiałam... z rana tak do 13 nic nie mogłam przełknąć bo niedobrze mi było a wieczorem tak do 21 nadrabiałam przez całą ciaze prytyłam tylko 6 kg ale mała urodziła się zdrowa silna w wyznaczonym terminie i doża 58 i 3620 wiec nie ma reguły

Gość nie bardzooo
a skąd wiesz, że ma mocne kości? robiłaś jej badania na gęstość jak przy osteoporozie? :D

jestes jeszcze w ciazy wiec to w/g mnie nie ma znaczenia co jesz jesli chodzi o kolki.bo to dopiero po porodzie u dziecka sie pojawiaja

mi nie zalezy na figurze zeby z mala bylo ok...sama juz nie wiem...zjadlam ta kilbase i mam wyrzuty sumienia

bzdury... ja jadłam tuż przed spaniem bo też głód mi nie pozwalał i przy 2 dzieci nie wiem co to kolki:)

Gość junn
jedz zdrowo ale jeśli miałaś chęć na kiełbasę to czemu nie. Głupia ta koleżanka. Ja tam w ciaży jadłam różne wzdymające potrawy a dziecko wcale nie miało kolek. No i teoria się sypnęła. ;)

Gość nie bardzooo
pierwsze słyszę, żeby kiełbasa w ciąży szkodziła, jedz spokojnie :)