Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina:((((

Potrzebuje dziewczyny do pogadania(szczerego)prosze o rade:(

Polecane posty

jw jest jakaś dziewczyna chętna???

Gość groszek zielony
co to za problem?

Gość burzaburza
a o co chodzi?

jesteś kobietą??? problemy w zwiazku:(

Gość groszek zielony
no to napisz o co chodzi konkretnie.

Jesteśmy razem 7 lat. planujemy ślub w przyszłym roku ale właśnie:(Nie wiem czy na niego zasługuje :( staramy sie o dziecko rok wiem ze on bardzo chce juz miec a ja jestem do niczego:( do tej pory sie nie udalo i wiem ze to z mojej winy:( jego brat i bratowa nie lubią mnie traktuja jak powietrze (klotnia przez jego bratowa) duzo miesza itd a ja juz tego nie wytrzymuje:(

Gość winowata
a skąd wiesz że to z twojej winy??????????????? i po co to od razu rozpatrujesz w kategoriach winy? jak masz grypę to też czujesz się winna?

jestem tego pewna na 90% prosze nie wyzywajcie mnie jestem w totalnej rozsypce bym mu chciałą o tym powiedziec tylko nie wiem jak:(

Gość groszek zielony
Hm... To tak po pierwsze nie możesz tak myśleć, że nie zachodzisz w ciążę z twojej winy bo to błędne koło! Trzeba myśleć pozytywnie i wtedy -śmiesznie to zabrzmi ale tak jest- przyciągasz do siebie dobre, ciepłe fluidy i jakoś życie staje się ciekawsze, weselsze:) Poza tym każdy położnik ci to powie, że stres nie wpływa korzystnie na poczęcie dziecka, tak więc postaraj się myśleć pozytywnie! A co do bratowej to powiem tak- kochana zawsze znajdzie się jakaś "PEREŁKA" w rodzinie która ma duuużo do powiedzenia w czyimś związku niestety... Najważniejsze, żeby Twój partner potrafił stanąć po Twojej stronie i jak lew bronić swojego związku!

Gość do Karoliny
Wiążesz się z nim a nie z jego bratem i bratową. Jak on się odnosi do Ciebie kiedy znów masz okres i wiesz że się nie udało ? Wspiera Cię czy naciska ? Bo on by chciał. Ja też bym chciała gwiazdkę z nieba ale to może potrwać. Czy wiesz jakie on ma podejście do ewentualnej adopcji, in vitro albo małżeństwa bez dzieci ? Zasłyżyć sobie na miłość ? Miłości można być godnym. To nie tak ma być, że Ty będziesz mu nadskakiwać a on naciskany np. rodziną będzie Toba pomiatał.

Gość winowata
" jestem tego pewna na 90%" no ale skąd to wiesz , pytam!! chyba umiesz odpowiedzieć?

Gość groszek zielony
Jakbyś chciała pogadać na gg to mój numer 11707923

ojj potrafi bronić straszne są przez to kłótnie i to tylko i wyłącznie z jej winy(mają dziecko)niby szczesliwa rodzinka a my co? bez slubu bez dziecka nie wytrzymuje juz psychicznie :( każdemu wchodzi w tyłek słodko gada a za plecami obgaduje wszystkich a ja? nie wchodze w tylek bo po co?! i niestety jestem ta gorsza:( wiem ze to nie miejsce do takiego pisania ale wole komus tutaj to powiedziec niz kolezance/przyjacolce:(

nie naciska poprostu powiedział kilka razy ze bardzo by chciał ze juz stary jest(25 lat) kiedy spoznia mi się @ ma nadzieje i widze ze sie cieszy ze MOŻE Akurat się udało a kiedy dostaje @ pociesza mnie wspiera mowi ze dla niego najwazniejsze jest to ze jestesmy razem:(

Gość do Karoliny
hmmm a to nie jest troche tak że on patrzy w braciszka jak w obraz? przechodziłam to w byłym związku, 25 lat i jest stary ? ciekawe, ale mój ex też naciskał na dziecko bo brat miał, wszystko chciał jak brat, i oczywiście brat z bratową nie omieszkali sobie na nas poużywać dla żartu bo byliśmy młodsi , zdrowy na umyśle facet stanie za Tobą nawet jeśli ma to kolidować z zapatrywaniem brata, jeśli jesteś dla niego ważna będzie Cię wspierał, może to ta presja Cię stresuje, nawet jeśli robiłaś badania lekarskie i wynik stwierdza, że to Ty masz zdrowotne problemy, partner który Cię kocha i decyduje się na przyszłość powinien dać Ci to odczuć że jest przy Tobie i Cię nie obwinia, a jeśli to mu przeszkadza to niech odejdzie, proste

Gość do Karoliny
wstyd pisac i obgadywać za plecami ale żona brata mojego ex to dopiero było ziółko, do wszystkiego się wtrącała, wszystko krytykowała, chyba Robocop donosiłby ciąże w takim stresie

nie wydaje mi sie ze tu chodzi o to ze brat to on tez musi wspiera mnie bardzo mowi ze przyjdzie czas to moze sie uda:(

siedze sama on w pracy:( i tak bym chciała mu coś napisać ale nie wiem co:(

autorko, po 1 musisz się upewnić, czy faktycznie z Twojego powodu nie możesz zajść w ciążę i jeśli tak jest, to szukać przyczyny, a później formy leczenia, bo z takiego obwiniania się w ciążę nie zajdziesz. Pozdrawiam.

Gość Prince *cream* Vanilla Ice
jak to co napisz mu że życzysz mu miłej pracy, ż e pomyslisz o nim przed snem , przeslesz całuska niech go złapie, przeciez 7 lat ze soba jestescie, i tak jak pisała przemwowczyni marsz do lekarza i nos do gory, nie mazgaj sie bo zycie nie raz Cie jeszcze wystawie na probe a brata i bratowa olej, odszczeknij sie niech wiedza ze nie bedziesz podnozkiem , ale wiesz tak z klasa to zrob

jesteście kochane!:( dziękuje:(:(dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

autorko, musisz troszkę nabrać pewności siebie i zacząć myśleć bardziej pozytywnie, a osobami postronnymi (rodzina narzeczonego) się nie przejmuj, postanów sobie, że od dziś nie będziesz brała do siebie żadnych uwag i insynuacji z ich strony.

Gość ojnie żelek to
Może wszystko jest w porzo ? Karola nigdy nie opieraj się na opinii jednego lekarza, czasem trzeba dwóch , trzech. Jesteś młoda więc idź przebadać się żeby wcześniej zacząć ewentualne leczenie. A jak oboje jesteście zdrowi to nic tylko oddać się przyjemnym czynnościom prokreacyjnym.Czasem ludzie latami się starają a tu nagle bach i ciąża. Nie możesz pozwolić aby Ci ludzie weszli CI na głowę. Jakby się dowiedzieli, że staracie się o dziecko odmierzaliby bezlitośnie czas tik tak tik tak, a taka bratowa która już urodziła to dopiero Matka Polka od 7 boleści która przeprowadza cesarkę lepiej niż lekarz i na wsztstkim sie zna . Nie możesz żyć w stresie bo faktycznie jak poradzisz sobie będąc w ciąży a mając wokół takie osoby ? Powodzenia :-)

napiszę tutaj jutro:* uciekam spac miłej nocy dziewczyny!!!:*:*:*:*:*:*:*:*:*