Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see you in the next life

Portale randkowe, badoo - moje spostrzeżenia po tygodniu obecności

Polecane posty

Minął tydzień, gdy się zarejestrowałem. Mam opis i cztery normalne zdjęcia. Dodam, że mam 30 lat i napisałem, że szukam kogoś z kimś można ciekawie spędzić czas albo wyjść na piwo. Oto moje obserwacje: - dostałem około 10 wiadomości. Głównie od nieatrakcyjnych kobiet. Napisała też jedna małolata, bo jak stwierdziła mam przesympatyczną buźkę. - 25 osób zaznaczyło, że chce lub może chce mnie poznać. Oczywiście większość to nieatrakcyjne kobiety. Są też mężczyźni, którzy pewnie też chętnie napiliby się piwa, ale są też faceci którzy w orientacji mają zaznaczone orientacja otwarta, czyli pewnie ukryci pedzie. Są też panny z dziećmi albo rozwódki, ale takie mnie nie interesują chyba, że chciałyby napić się piwa itp. Jest też 5 atrakcyjnych wizualnie kobiet, ale na razie nie mam zamiaru do nich pisać, gdyż nie mam czasu "obrobić" je wszystkie ;). Poza tym mogą mieć wymagania z kosmosu i czekać na księcia. Ja jestem najwyżej stajennym ;) A jakie są Wasze spostrzeżenia na badoo albo innych podobnych stronach ???

zarejestrowalam sie niechcacy nie wiedzac co to za koorestwo. Po kilku dniach patrze.... 7 murzynow, 2 iroli i jakas lafirynda napisali zem ladna... poszlam do meza zeby mi to konto zlikwidowal bo jestem nagabywana!!!

Gość fvvfrvfrd
ja jestem paskudna, bywam na takich portalach i nigdy pierwsza nie psize bo to hanba

portal jest calkiem calkiem, ale co ty myslales ze piekne laski same do ciebie napisza ? przeciez to standard na kazdym portalu ze te ladne same nie podbijaja co najwyzej beda wchodzic ci na profil po pare razy zebys sam w koncu zagadal...

Mieszkam w dużym mieście, stąd pisało wielu murzynów a jakoś dziwnym trafem nigdy żadnego nie widziałem i myślę, że oni to jakiś chwyt reklamowy, bo ja nigdy nie widziałem murzyna na żywo!

Te ładne są puste i mają w opisach coś typu " facet zaczyna sie od 170cm" co to ma być? ja mam 169cm i chętnie bym je nauczył moim pytonem co to jest facet 😠

Koksie, to nie o to chodzi. Oczywiście pierwszy krok należy do faceta, tylko nie myślałem, że będą tam takie przypadki.

a przypadkow to duzo trafialy sie takie z dziecmi i mezem ktore szukaly kochanka na czas gdy maz do roboty za granice jechal, pedaly sie nie trafily, najczesciej pisza pierwsze grubaski potem szczuple ale mniej urodziwe choc trafiaja sie tez takie ktore pierwsze zaczepiaja i sa z "wyzszej polki", pisalem tu kiedys, przypakowalem scialem sie na lyso, fotka, na portal i mialem znacznie wieksze branie zwlaszca u tych ladniejszych.. ale niestety wylapalem przy okazji taka zaleznosc ze w wiekszosci te ladniejsze byly po prostu idiotkami i kretynkami :) az sie nichce z nimi gadac te mniej urodziwe mialy jakos wiecej w glowie, napewno to nie regula i moze ja na takie trafialem ale niestety, panna podbija jest sliczna ale podczas rozmowy odchodzi ochota na wszystko...

Gość jijoij
musze cie zmartwic - kobiety pisza do tych mezczyzn, u ktorych mysla, ze maja szanse, wiec sam musisz byc srednio atrakcyjny🖐️

to ja cie musze zmartwic bo bredzisz, zadko ktora sama pisze pierwsza...

Gość lu lu la lalalalalalatralalala
ladna kobieta nie musi pierwsza pisac do faceta bo sama ma setki wiadomosci dziennie od chetnych na nia panow:O a odpisze tylko temu ,ktory jej sie spodoba albo bedzie mial cos wiecej do powiedzenia niz ;hejka ,siemka ,co slychac? albo jak leci?:O a dlaczego ladna kobieta nie odpisze srednio ciekawemu panu Markowi? bo jakby mu odpisala ,to on ja zapyta; a dlaczego wlasnie ja ?:O i p tym trafi ja szlag:O

Gość marchia brandenburska
i jak się rozwija sytuacja na froncie? :D

Gość jaja sobie robi
ale tekst walnales autorze :O...."gdyz nie mam czasu obrobic je wszystkie "...:O zycze ci ,by one wszystkie kopnely cie w dupe i nie uwierze ,ze masz 30 lat ,bo zachowujesz sie jak 17 letni niedojrzaly gowniarz i zapewne takim jestes :O

Gość fajna...
Jeśli tak piszesz z kobietami to powodzenia z takimi manierami to tylko pustą lale znajdziesz ..pozdrawiam

ja miałam swego czasu konto na fotce, trochę z nudów no i oczywiście trochę z babskiej ciekawości. fakt faktem 3/4 osób to ludzie z mega kompleksami, którzy nie do końca maja odwagę zapoznać się z płcią przeciwna w realnym świecie. i dlatego tez uważam,że takie portale mają swój sens. poza tym poznałam tam swojego narzeczonego, którego nigdy nie miałabym okazji spotkać na żywo ;) myslę, że każda forma kontaktu,która służy poznaniu drugiego człowieka jest dobra.

Ja bylam na Badoo pol roku, zainteresowanie mna bylo dosc duze, mialam bardzo duzo panow, ale niestety chetnych przede wszystkim do lozka. Ja niestety szukam stalego zwiazku, wiec po pewnym czasie zrezygnowalam. Byc moze wsrod tego tlumu byl jakis normalny facet, ale nie potrafilam go wylowic. Byc moze to nie jest wina samego portalu, tylko ludzi, ktorzy sie na nim pojawiaja. A wiadomo ludzie sa rozni.

Gość gość
rzadko tam mozna pogadac z kims normalnym.Mialam tez tam konto,slinili sie i tylko na darmowe bzykanko najlepiej u mnie w domku z kolacja:D.Przez 7mcy rozmawialam moze z 4normalnymi a z 2sie spotkalam.Niestety obie porazki.Jeden zupelnie inny typ niz na zdjeciu:Ddrugi fajny,ale alkoholik:D przyszedl podpity i jeszcze chcial na piwko zapraszac:D,takze dzieki,skasowalam to badziewie.

Gość gość
do ładnych zawsze pisz pierwszy, najwyżej zostaniesz olany i tyle, a nóż setna się wkręci

Gość gość
Ja zrezygnowałem pomiesiacu. Ten portal to jakas padaka. Pelno facetow na jedna panne. Jak ladna panna ze zdjeciem nie jest oblegana przez setke adoratorow to 1) ma dziecko 2)jest brzydka 3)kazdy widzi ze to falszywy profil do wyludzania kasy 4)zdjecia sa sprzed 30 kilo mniej i maja 4 lata wiec kazdy ucieka taka widzac. Innych na badoo nie ma jak nawet przecietne to oblegane sa przez setke panow z klata schwarzenegera i takich wybieraja. Szkoda czasu przerzucilem sie na real przynajmniej nie ma takiej konkurencji a dziewczyny sa bezdzietne i ladniejsze.