Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volkswagen..

Czy KOCHANKA można utrzymać w tajemnicy???

Polecane posty

Gość volkswagen..

Mam meza, dzieci, typowy schemat. Ale z meżem jest nijako... Mało gadamy, denerwuje mnie, seksu brak... Ostatnio zaczął jeszcze pyskowac, do tej pory robiłam to tylko ja :-P Jak mowie, ze to bez sensu, ze powinnismy sie rozejsc, on twierdzi, ze kocha, ze chce byc ze mna, ze skrzywdzimy dzieci itd... racja, owszem, ale.... Ale ja naprawde czuje sie samotna z nim czesto, gesto :-( Dlatego zaczelam rozmyslac nad znalezieniem sobie kochanka... kuźwa, nie myslałam, ze kiedykolwiek to napiszę, ja - katoliczka, niegdyś z oazy :-( Ale tak mi smutno i przykro jest czasami, ze juz nie wyrabiam :-( :-( :-( Chciałabym miec po prostu takiego przyjaciela, troche do łózka, ale troche tak po prostu, bliska osobe, do pogadania, przytulenia, do wyjscia gdzies razem raz na jakis czas...Zeby poczuc znowu motylki w brzuchu, zeby po prostu pokochac i czuc chec do zycia... Żeby nikt nie wiedzial, wilk syty i owca cala... Da sie? Czy naiwna jestem???

autorko, a nie lepiej próbować najpierw naprawić relacje z mężem? Myślałaś o tym? Przecież z mężem też można chodzić na randki, urządzać pikantne schadzki w hotelach, uwodzić się wzajemnie. Przecież kiedyś musiałaś bardzo kochać swojego męża, skoro zdecydowałaś się spędzić z nim resztę życia i urodziłaś mu dzieci.

Gość incognito--?
jak madrze zrobisz to facet nawet sie nie dowie. Tylko co z sumieniem I jak bedziesz mu w oczy patrzyla. Bo z tego co piszesz to nie o przypadkowy ''numer'' rozchodzi sie, tylko z premedytacja. heh, jednak udany sex to udany zwiazek.

Gość volkswagen..
Ile można próbowac naprawiac???? Wiesz, my z boku to chyba dobrym malzenstwem jestesmy, dbamy o dzieci, o dom, oboje w rownym stopniu, wciaz cos organizujemy dzieciom, wyjazdy, wycieczki, jako rodzice funkcjonujemy bardzo dobrze, ale nie jako partnerzy :-O

Gość mkjjddf
a ty myslisz że ten twój kochanek to lala szmaciana czy drewno bez uczuć? Myslisz że on nie chciałby sobie ułożyć życia z toba jeśliby kochał? chcesz tylko siebie zaspokoić a kochanka wykorzystać :-P

Gość volkswagen..
Wiesz, w moim odczuciu nie zrobię nic złego. jezeli od lat informowalam go na rozne sposoby - spokojnie, w nerwach, glosno, cicho, placzac, ze CZUJE SIE SAMOTNA W TYM ZWIAZKU, ŻE ZA MALO ZE MNA ROZMAWIA ITD to co ja moge jeszcze zrobic??? Chce miec przyjaciela, wcale nie do łóżka, to moze byc na ostatnim miejscu, ale nie chce niszczyc rodziny, po prostu.

Gość volkswagen..
nie zamierzam nikogo wykorzystywac, przypuszczam, ze jesli zblizylabym sie do jakiegos innego faceta, to pewnie z podobnymi problemami jak ja :-O

Gość mkjjddf
"Chce miec przyjaciela, wcale nie do łóżka" zapisz się do harcerstwa zamiast tworzyć trzecią nieszczesliwa osobe chcesz kochankowi zniszczyc życie

Gość volkswagen..
DLACZEGO uwazasz, ze zniszcze kochankowi życie? Pytam serio - dlaczego???

Gość /////////////////
no, a twoj facet powinien tez sobie znalesc przyjaciolko-kochanke, I nie powinien nawet myslec, ze robi cos zlego.

Gość VW B-5
Czy jest ktoś konkretny, z kim chciałabyś być, czy może ten kochanek jest czysto hipotetyczny????????????

Gość co za baba!
"Dlatego zaczelam rozmyslac nad znalezieniem sobie kochanka... kuźwa, nie myslałam, ze kiedykolwiek to napiszę, ja - katoliczka, niegdyś z oazy" a to akurat norma. nie przejmuj się, ksiądz ci odpuści. i znowu będziesz czysta hahahaha co za zepsuty moralnie babszyl :/

Gość dlaczego myślę o zamążpójściu?
"Chciałabym miec po prostu takiego przyjaciela, troche do łózka, ale troche tak po prostu, bliska osobe, do pogadania, przytulenia, do wyjscia gdzies razem raz na jakis czas..."

Gość a co po wyjściu za mąż?
"Chciałabym miec po prostu takiego przyjaciela, troche do łózka, ale troche tak po prostu, bliska osobe, do pogadania, przytulenia, do wyjscia gdzies razem raz na jakis czas..."

Gość po co są rozwody?

Gość o czym marzy kobieta?
"Chciałabym miec po prostu takiego przyjaciela, troche do łózka, ale troche tak po prostu, bliska osobe, do pogadania, przytulenia, do wyjscia gdzies razem raz na jakis czas..." a jak juz to mam.... to znów mogę zacząć marzyć o czymś więcej nie w kółko macieju o tym samym ale macie popierdolone w tych łbach

Gość Czy KOCHANKA można utrzymać w
Czy GŁUPOTĘ można utrzymać w tajemnicy??? Nie, to niemożliwe.

Gość Czy naiwna jestem???
Nie, absolutnie nie jest to naiwność. To GŁUPOTA w czystej postaci.

Gość Dlatego zaczelam rozmyslac nad
"Dlatego zaczelam rozmyslac nad znalezieniem sobie kochanka... " bo do innych rozmyslań nie dorosłam zatrzymałam się w rozwoju

Gość Żeby nikt nie wiedzial, wilk s
wilk syty i owca......w ciąży ale "Żeby nikt nie wiedzial"

Gość prawie volkswagen..
czyli polska myśl syrenka?

Gość mam kochanka
ja go utrzymuję w szafie

Gość system rejestracji
Moim zdaniem nie można. Nawet, jeśli zachowasz wszelkie środki bezpieczeństwa, to nie masz pewności, że kochanek czegoś nie spieprzy, i Twój mąż dowie się od jego żony. Więc jeśli masz nadzieję, że można mieć kogoś na boku bez ryzyka, to się mylisz. Zawsze jest ryzyko, i to duże :-).

Gość szczeruś
ale ryzyko bardzo często się opłaca :classic_cool:

Gość system rejestracji
Moim zdaniem akurat takie ryzyko się nie opłaca. Zwłaszcza facetowi. Kobiety mają mniej do stracenia, bo w przypadku rozwodu zostają z dziećmi.

Gość system rejestracji
Od dawien dawna kochanków trzyma się w szafie, nie w szufladzie! Taka tradycja.