Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-antidotum

powiedziec facetowi ze czytalam jego wiadomosci i wiem ze fliruje z innymi?

Polecane posty

Gość A-antidotum

jak w temacie

Gość mkjjddf
"wiem ze fliruje z innymi" po co sie masz mu tłumaczyc? wywal smiecia i tyle

Gość powiedz moze zrozumie
ze to glupie i przestanie

Gość A-antidotum
no nie wiem z jednej strony jak tez tak robie ale nie tak mocno jak on, raz przeczytalam jego wiadomosci na facebook i zastanawiam sie czy nie poczekac i nie sprawdzic jego telefonu.

Gość puść się ze mną
A potem daj mu film w żartach jak mi bierzesz w głębokie gardło :) Nie wiem czy to coś da ale warto popróbować :)

Gość A-antidotum
rozbawiles mnie :-)

Gość A-antidotum
jakies rady? pogadac z nim ?,a moze go sprawdzac od czasu do czasu?

Gość A-antidotum
nie obawiam sie ale mysle jak on daleko sie posunie,dlatego musle zeby go sprawdzac,ale z drugiej strony zwiazek nie na tym polega :-(

Gość abcdetgkobieta
Zwiazek nie polega tez na tym aby flirtowac z innymi. Nadal mu ufasz? Jesli nie to zwiazek nie ma sensu, jesli tak to powiedz mu prawde i zobacz reakcje

Gość 85weronicza
no właśnie zw nie na tym polega uwierz jeśli raz cię okłamie ciągle będzie to robić.. tacy są faceci jeśli się zakocha i uważa że jesteś tą jedyną flirty mu nie będą w głowie! Więc ja bym się zastanowiła czy ma to sens ciągnąć... bo teraz zadeklaruje że nie będzie a za parę lat znów to zrobi tyle że w tedy możecie mieć już dzieci itp i trudniej będzie ci odejść.. powodzenia

Gość A-antidotum
a moze wyolbrzymiam problem, chyba poczekam i po obserwuje

Gość mireczkowataa
ale na czym polega to jego flirtowanie? Bo nie bardzo rozumiem problem..

Gość A-antidotum
pisal sobie z kolezanka takie tam normalne teksty ale pozniej wspomnial ze jest napalony ,nie wiem czy reszte wykasowal ,albo laska urwala rozmowe kiedy indziej inna laska napisala mu wpadnij to cie przytule,ale tak pozatym narmalna rozmowa,wiec sama nie wiem moze faktycznie przesadzam

Gość A-antidotum
Jakies opinie?

Gość A-antidotum
Jakies opinie?

Gość justiiiiiiiii
nie przesadzasz, tak sie nie powinno robic bedac w zwiazku , powiedz mu ze wiesz i zobaczyszjaka bedzie reakcja

Gość A-antidotum
chyba tak zrobie ,gryzie mnie to coraz bardziej

Gość Dobra Kobieta
Miałąm to samo;D:D:D

Gość Dobra Kobieta
Moj Słoneczko kochane;) POwiem Ci słów kilka jak to było u mnie;D Najpierw, zaczął sie dziwnie zachowywać to zem zczaiła ze jakies ma dziwne dwuznaczne smsy w kom. Powiedziałam mu ot ym-dogadaliśmy się Póxniej chciał isć z ta dziewcyzna na piwo, bo to taka przyajciółka( Nie wierze w rpzyjaźń damsko-męską) więc NIE i spokój. a tu w kwietnie znowu zaczął sie dziwnie zachwowyawać, i znowu sie nie pomyliłam. Weszłam na jego gg pacze a on pisze dziewczyną kóra ma 16lat,meiszka pietro niżej, że by sie z nia na pokera rozbieranego umówił no takie teksty! a on ma 27 lat!! Milczałam przez miesiąc i obserwowałam, w końcu nie wytrzymałam i zrobiłam mu taka ajzde jak nigdy. On cozywiście zaczał obracać kota ogonem i kombinować. w każdym razie, doszliśmy do porozumienia,jakotakiego(zobaczymy co będzie dalej) ale najwazniejsze,musisz być pewne że to nie przypadek, a póxniej jeb drzwiami;D patrze na to z perspektywy czasu,ae wiem jak wtedy do rpzseżywałam. Schudłam 8kilo!;////najlepsza dieta-facet. i teraz mam takie szczęście że non stop wpadam na to dziecko w windzie. Oczywiście komunikuje to mojemu TŻ od progu;D Niech sie troche powkurwia.0_o ale czuje sie wtedy starsznie. On ten kogo kocham, i ona.dziecko a ja w windzie,porstu jest mo tak przykro. Czuje sie jakby mnie oszukano. Wybaczyć,to nie zanczy zapomnieć.

Gość A-antidotum
jaka masz pewnosc ze nie zacznie z inna najgorsze jest to ze mowi ze kocha i wiem ze naprawde darzy mnie uczuciem,nie kumam czemu to robi

Gość wielu w ten sposób
sie dowartosciowje flirtując wirtualnie,w zyciu mogą nie miec smiałosci czy powodzenia wiec tak sie zabawiają powiem tak,jesli zalezy Ci zeby mu pojechac i sie rozstac to mu powiedz i bedzie to grób do trumny,wejdziesz mu na tzw honora jesli odpuscisz,bedzie spokój,ale czy Ty bedziesz potrafiła z tym zyc i mu ufac,wiecznie bedzie niepokój chyba te wirtualne zabawy facetów to efekt ich niedojrzalosci,bo jesli komus zalezy na drugiej osobie to takich numerów nie odwala

Moim zdaniem jest zbyt pewny Ciebie. Albo wieje u was nudą. Zrób się na bóstwo, umów z koleżankami na babski wypad, ubieraj seksownie i bądź niedostępna. Jeśli Cię kocha to będzie zaniepokojony taką zmianą, a nuż kogos masz ?? ;) Poza tym wieje mi tu niedojrzałością. No bo jaki normalny 27-latek będący z kobietą pisze zbereźne rzeczy do 16-latki ??

Gość wielu w ten sposób
*gwózdź do trumny oczywiscie:P

Gość facetUFO
a mmoze zastanow sie dlaczego "mocno"flirtuje z innymi..moze sie przy Tobie nudzi? Zrób cos z tym..moze stań się bardziej atrakcyjniejsza od tych wirtualnych kobitek

Gość i odezwal sie facet!
pewnie niech udaje gorącą 16stkę:P wieprz z niego ze ją robi w balona i to za plecami

Gość A-antidotum
moj facet flirtuje z dziewczynami w jako wieku chcialabym mu powiedziej jak sie z tym czuje,ale niechce sie rozstawac, jak juz ktos powiedzial niedojrzalosc albo brak pewnosci siebie jestesmy ze soba 6 miesiacy i raczej nuda nie wieje (przynajmniej tak mi sie wydaje),i dbam o siebie