Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfvgsfdsssss

Dlaczego dziewczyna sie woli ocierać o mnie niz pełny seks?

Polecane posty

Gość sfvgsfdsssss

Witam.. Dziewczyny, moja druga połowka zdecydowanie bardziej woli ocierać się o mnie swoją łechtaczką o mojego penisa niz zwykły seks z penetracją na który ciezko ją namówic.. Nie wiecie czemu tak jest i jak to zmienic?

myślę, że boi się niechcianej ciąży, zapytaj ją o to.

Gość ghhgjhhjjh
jak to ?

Gość sfvgsfdsssss
to oznacza ze wola sie ocierac niz odbywac penetracje ?:P

Gość uyhvl
.Pewnie masturbowła się pocierając o coś łechtaczką.Tak właśnie dochodziła do orgazmu.Sądzę że dlatego woli taki sposób niż klasyczny seks,łatwiej jej osiągać satysfakcję..Nie martw sie,napewno się zgracie i wszystko się ułoży.Ona musi się tylko tego nauczyć:nowych reakcji.A jak sie nauczy to bój się!Wiem coś o tym:)

Gość puść się ze mną
Dziwi mnie to co piszesz bo mnie twoja dziewczyna dawała normalnie od przodu i moim kumplom też. Może masz małego?

Gość uyhvl
CóreczkaTatusia W Dodatku Ruda-wyjęłąś mi to z ust.Penis musi tak "działać"żeby pocierał jej intymne miejsce a nie walił jak cep.Jak ci się to uda na jednym orgazmie się nie skończy:)

Gość ghhgjhhjjh
ja jestem kobieta a nie mialam o tym zielonego pojecia.. Bozee czyli nie wiem co to sex:D

Gość hdhshdh
Maja racje, ze strefa erogenna znajduje sie tam gdzie lechtaczka ale nie moze to byc powod by kategorycznie odmawiala wiedzac, ze partner tego pragnie. To by bylo zbyt egoistyczne. Moze boi sie nadzerki, moze ma torbiel I boi sie, ze peknie przy mocniejszym wspolzyciu, moze odczuwa po stosunku pieczenie? Zapytaj ja o to. Tutaj snujemy tylko rozne mozliwosci

Gość uyhvl
Każda z nas inaczej to przeżywa.Zdecydowanie wolę ruchy"obrotowe"w sobie niż takie typowo frykcyjne:(tfu ,co za słowo).Nawet jak się kochamy od tyłu to nigdy nie jestem stroną tylko bierną i obracam pupą robiąc koła,jakbym kręciła hulahop. Mam wtedy megaorgazmy. Ile kobiet tyle sposobów na rozkosz.

Gość uyhvl
Fakt,przyczyny mogą być rózne.Lepiej zapytać.