Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgfijreoji

Napiszczie proszę co sądzicie o tych spódniczkach...

Polecane posty

Gość hjgfijreoji

Napiszcie proszę co myślicie o tych spódniczkach http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/79/31/78/2379317809 Chciałabym sobie taką kupić ale szczerze mało osób widzę aby takie nosiło. I nie wiem teraz dodam że ma 34 lata i też nie wiem czy będzie pasowało abym nosiła ale podoba mi się bardzo.

Gość ooo to cos dla mnie bo z
przodu moje nogi ujdą ale z tyłu mam pełno naczynek to by je zakryło:D mam nadzieje,ze wejdzie taka moda:D

Gość gdfhhgk
tak szczerze to jest tandeta chinska jakas, nie kupuj tego. z przodu ledwo cipsko ci zakryje. gdyby chociaz ta halka byla dluzsza.

Gość lola522
kup, spodniczka jest oryginalna i na czasie.. ja wybralabym w kolorze "kawa z mlekiem"

Gość a mi się coś wydaję że masz
Ja nie piszę konkretnie o tej tylko ten fason.

Gość widzę że kolejny modowy
trend, bo już któryś raz z kolei widzę te kiecki. I kolejny, który mi się nie podoba:classic_cool:

Gość a mi się coś wydaję że masz
Tak jak pisałam mi się podobają są takie delikatne podobno teraz modne tylko właśnie chodzi o to że ja jakoś mało widzę aby były noszone. no nie wiem nie chciałabym wyskoczyć jak Filip z Konopi

Gość Kurka Wodnaaaaa
woow podaj link do tych spodnic..gdzie mozna takie zamowic i jaka jest cena? Ja poluje na takie spodnice :D Sliczne one sa....kobiece i sexowne:D

Gość Kurka Wodnaaaaa
hehe ja tez nie widze na ulicy aby dziewczyny nosily takie spodnice i juz nie moge doczekac sie jak ja taka kupie,zaloze i beda sie z amna ogldaly kobiety:D A niech zazdroszcza:D

Gość matko boska co za kicz
zazdoszczą? raczej pomyślą co to za dziwadło idzie :O takie kiecki to dla jakiś podfruwajek są, co mają max 15 lat

Gość hjgfijreoji
tych spódniczek pełno na allegro jest wejdź i sobie zobacz w różnych cenach są

Gość Kurka Wodnaaaaa
matko boska co za kicz - wg.Ciebie jakie spodnice nie sa kiczem? Ta co pokazala autorka sa modne i bartdzo ladne....asymetria gora:D

Gość hjgfijreoji
Kurka Wodnaaaaa Fajnie że tobie też się podobają a napisz proszę ile masz lat? Bo ja jak wcześniej pisałam jestem po 30 stce i może faktycznie te spódniczki są dla młodszych.

Gość Kurka Wodnaaaaa
Ja mam 28 l.Za pare m-sy 29:D Poza tym wystarczy popatrzyc na tzw."celebytki" w jakis gazetach kolorowych badz w plotkarskich programach tv i one tez takie nosza i tez sa po 30tce:D

Gość hjgfijreoji
No właśnie też widzę w czasopismach czy w telewizji że są na czasie i celebrytki noszą tylko coś słabo na ulicach ale może jeszcze za zimno jest?

Gość i takie tępaki łykną
wszystko co "na czasie", co noszą celebrytki:o no brak słów po prostu! Zero własnego zdania, zero gustu i dobrego smaku. A potem zdziwienie, że na ulicach co druga kobieta ubrana tak samo🖐️

Gość Kurka Wodnaaaaa
i takie tępaki łykną wszystko co "na czasie", co noszą celebrytki no brak słów po prostu! Zero własnego zdania, zero gustu i dobrego smaku. A potem zdziwienie, że na ulicach co druga kobieta ubrana tak samo Nie,nie,nie!!! Po prostu mnie i autporce podoba sie taka spodnica i juz nie mozemy jej zalozyc bo nosza je "celebrytki"??:/Bez sensu:P:P:P Dodam,ze fakt faktem duzo kobiet jest podobno ubranych a dlaczego?Wystaczy sie przejsc po sklepach i praktycznie wszystko jest "na to samo kopyto"!!!

Gość Kurka Wodnaaaaa
jennifer - ladna sukienka:] Zwiewna,kobieca..letnia:D

Gość hjgfijreoji
ok. dziękuję za wypowiedzi nie chce mi się czytać złośliwych uwag co niektórych ja nikogo tu nie obrażam i nie wyzywam a kieckę i tak sobie fundnę. Pozdrawiam Cię Kurka Wodnaaaaa i aby do lata w końcu trzeba będzie się w niej pokazać.

Gość hjgfijreoji
jennifer8787*** Sukienka bardzo fajna.

Gość Kurka Wodnaaaaa
Autorko - Ty dopiero przymierzasz sie do kupna asymetrycznej spodnice,tak?Jesli tak to w necie czy w realu juz upatrzylas sobie badz idziesz na "polowanie"?:DJa dopiero planuje isc poszukac w realu takich spodnic:]

hjgfijreoji rownież dziękuje ,podoba się to kupuj i nie patrz na ludzi .Każdy ma swój styl ,mi się asymetryczne sukienki/spódniczki bardzo podobają

Gość a ja zadzwonilam do wrozbity
a gdzie ją kupiłaś jenny??

Gość a ja zadzwonilam do wrozbity
dzięki :)

Gość hjgfijreoji
Jak na razie to znalazłam w necie ale się już zdecydowałam i kupuję.