Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markusek92

udalo sie komus z was wybielic piegi

Polecane posty

Gość markusek92

maciena to jakies sposoby ?

Gość mńń,,,y,yyui,
najlepiej się bardziej opalić piegi wtedy ładnie wtapiają się w opaleniazne

Gość markusek92
o ile nie pojawi ich sie wiecej :D z roku na rok mam ich coraz wiecej i do tego pieprzyki

Gość są specjalne kremy wybielające
Mam taki z Ziaji, nawet niedrogi, do kupienia w aptece na dzień z filtrem uv, na noc wybielający dodatkowo stosuję też tonik wybielający z Flos Leku krem stosuję dwa miechy, tonik od miesiąca przebarwienia i piegi są dużo jaśniejsze można też stosować maseczkę z rozgniecionych porzeczek lub maseczkę z maślanki wymieszanej z miodem (miód może podrażniać lub uczulać) dobry też jest tonik ogórkowy Ziaji

Gość nowaŻelka
niby cytryna...ale co to da?:D A OLEJEK RYCYNOWY? jeśli nie masz ciemnych włosów nakładaj na cała twarz. (wzmacnia włoski i są ciemniejsze ale ewentualnie depilacja) to jest rewelacyjne i tanie a jakie skuteczne: zmarszczki,piegi,przebarwienia. (w aptece ci powiedzą zę to na przeczyszczenie wiec sie nie zraz)

Gość ksiezniczkabyc19
ile kosztuje ten krem z ziaji to sa 2 rodzaje ? a jaka jest cena tego tonik. nie tobie to pomoga ? ja od kilku dni robie sobie maseczke z soku z ogorka ale efekty narazie male ;> noważelka mam jasne wlosy. a co to za olejek nie slyszalam o nim

Gość paola31
Piegi są urocze. Zostaw.

No właśnie! Też jestem piegusem i nigdy nie przyszło mi do głowy próbować się ich pozbyć.

Gość markusek92
piegi sa sliczne ale gdy jest kilka ;) ja do tego mam tez sporo pieprzykow

Gość markusek92
mozesz podac dokladna nazwe tego kremu i toniku mam tonik z ziaji z ogorkiem tzn moja siostra ;D

Gość markusek92
o cytrynie tez slyszalem ale opecnie nie mam w domu . mam jasne wlosy a ten olejek nie wypalo mi twarzy ;D sprobuje te kremy

eeee tam,ja też mam więcej niż kilka i bardzo je lubię. Co więcej,nigdy nie spotkałam się z opinią,że mogłyby się komuś nie podobać. Przeciwnie,kazdy się nimi zachwyca. No,ale jak Ty się z nimi zle czujesz,to działaj:D Ciekawa jestem czy jest wogóle mozliwe ich wybielenie.

Gość MissXXL
piegi sa slodkie !! :D sama nie posiadam ..ale chcialabym miec :Dpiegi dodaja urody i uroku :DD

Gość markusek92
ja tez sie zastanawiam czy jesli znikna przy pomocy preparatow tego roku to czy pojawia sie za rok pewnie tak. Maja czy Tb tez ciagle ich przybywa?

Gość markusek92
wiele osob ktore nie maja chwali piegi i sami by chcieli je miec oddam kila ;d

Po kazdym opalaniu pojawia się ich więcej,ale pózniej ten nadmiar jaśnieje. Mam ich tak dużo,że ciężko stwierdzić,które to nówki:D

Gość slawektoja
a pieprzyki masz?

no co wy?? Piegi sa sliczne!!!! Mam kumpla calego w piegach I az mi dech czasami zapiera

Gość karosia19992
ja tez na ciele a niektore piegi sa dosc duze

Gość slawektoja
tez mam na cielie najgorsze sa te na szyji wypukle kulki

Gość Szymon8303
Dziewczyny ja mam 30 lat i zawsze miałam piegi ,wiec postanowilam je usunąc w gabinecie koszt 600zł .Niestety piegi powracają mimo stosowania 3 razy dziennie kremu 50 mam juz taka maskę i sie swiece ze mam dosc.Lekarz powiedzial ze mam skłonnosci wiec pewno powrócą.Dwa tyg po zabiegu wygladalam okropnie .Tak wiec juz nie wiem czy są na nie jakies metody.

Gość gość
Olejek rycynowy i już. Zresztą działa on nie tylko na piegi. Poczytajcie sobie :)