Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silesiaaa

Podkład Revlon Colorstay - jaki kolor?

Polecane posty

Gość silesiaaa

Mam do Was pytanie. Niedawno zdecydowałam się na zakup tego podkładu do cery mieszanej i pierwszym kolorem jaki zamówiłam był 150 Buff, jednakże okazał się być za jasny. Kolejnym, który miałam był 180 Sand Beige - na początku był idealny jednakże, gdy się opaliłam zrobił się za blady i nie współgra z moim dekoltem :P Dlatego mój problem polega na tym, że nie wiem jaki teraz kolor sobie zamówić? Niestety nie mam możliwości sprawdzenia tego w drogerii Następnymi w kolejności kolorami jest 200 Nude i 220 Natural Beige i nie wiem na który się zdecydować, bo Nude jest bardzo trudno uchwytny :P Chyba, że macie inne pomysły Proszę Was o pomoc :)

Jeśli posiadasz jeszcze 180 Sand Beige to dokup sobie jakis b.ciemny i mieszaj,ewentualnie możesz pozamawiać sobie próbki... A tak na marginesie dla mnie te podkłady są strasznie ciężkie i zapychające...

Gość silesiaaa
No właśnie w tym problem, że zostały mi dosłownie resztki :( i teraz nie wiem czy kupić następny w kolejności kolor Nude, czy jeszcze kolejny Natural Beige czy może jakiś zupełnie inny jest najbardziej zbliżony do tego koloru lecz odrobinę ciemniejszy :)?