Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeszklona CeBula

Jaki macie telewizor?

Polecane posty

Gość gość
ale wy macie dobrego HOOOOPLA ... - na punkcie luksusu ! - jessssssu ale was jara ! - ja mam trzy plaskie ! - wszystkie w piwnicy ...

Gość gość
aa ty wyzej ! - ten wiekszy telewizor wlacz se w aucie ! - jak bedziesz num jechala to bedziesz myslala ze jestes - za granica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Samsung led 42 cale .

Gość gość
Haha z 42 na 55 a potem będzie siedzenie w małym saloniku/sypialni w odległości metra od takiego kolosa :D Jako następny proponuję taki powyżej 80 cali żeby znajomym i sąsiadom skoczył gul i laczki pospadały :classic_cool:

Gość gość
ale macie porabane w tych beretach !

Gość gość
dlaczego wy macie TAKIE CISNIENIE ?

Gość gość
Gdyby nie to ze "odziedziczylismy" 4 miesiace temu po rodzicach 42 calowa plazme, to do dzis mielibymy naszego starego, 26 calowego lampowca :D

Gość gość
jessssuu ! w tylko z tymi calami ... macie telewizorki 42- cali - MAKABRA !!! - TO TAK JAKBY POJSC NA WYSTAWE PSOW RASOWYCH I KUPIC - kundla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - smiech !

Gość gość
jak WAS czytam to sie grubo zastanawiam czy macie na jutro rano na jajecznice !!! - nieopierzence !

Gość ale motyw
- w reklamie wlasnie uslyszalam ze od jutra beda - OPADY cenowe - COZ ZA PIEKNE SLOWO !!! - opady ! - jeeesuuus !!! - jak ludzie posluguja sie takimi slowami to od razu stawia na NOGI przecietnego odbiorce takiego programu telewizyjnego pt. "kultura " ..... !!! - wszyscy faceci co wlezli tam to od razu maja - OPADY ! - cale szczescie ze moj facet tam nie LAZI !!! - tez by mial opad ...

Gość czaczyk
a dzieci ledowy 32'

gość Haha z 42 na 55 a potem będzie siedzenie w małym saloniku/sypialni w odległości metra od takiego kolosa smiech.gif Jako następny proponuję taki powyżej 80 cali żeby znajomym i sąsiadom skoczył gul i laczki pospadały _____________ Akurat mam na tyle duzy pokoj ze moge sobie pozwolic na 55''.

Gość ale motyw
chyba pokoj z ogrodem ...

Gość gość
My Sony 3D 60cali a dziecko Sony 40 cali

Gość ale motyw
no mowilam

Gość gość
Mam plazme lg kupiona 5 lat temu 50 cali prawda jest to ze cieple kolorki w led( ten nowy mam) sa nijakie,prawda jest to ze ok 120 zeta idzie tylko na tv ,na dwa miechy ale jakoscia tylko plazmy wala na maksa no i grzeja jak koloryfer 60cm

Gość didierrr
U mnie stoi telewizor LG LA620S. Ma 42" cale, smart tv i 3d. Wbudowane ma też WIFI. Jakby nie patrzeć jestem zadowolony. Zawsze chciałem mieć 3d. :)

Gość gość
W kuchni mam toshibe 32 cale,w sypialni sony 50 cali i jeszcze szukam min 50 cali do salonu sle sie waham czy brac 50,52,55,60 czy 65 cali. Mam duzy pokoj ale chce by tv stal w miare blisko sof bo mam zastawione sciany,fortepianem,meblami i dlugim kominkiem i sie waham nad wyborem. Moze ktos mi doradzi.

Gość poprośbie
A ja rozważam nad 65 calowym. jaki do oglądania z daleka ok 5m. Płaski. Dużo złącz. Cena 6-8tyś. Smart tv.

Gość gość
stary 30 letni, bo nie dostaję za darmo 500+ i nie stać mnie na lepszy

Gość gość
sony bravia 48 cali.niedawno kupiłam tylko dlatego ze poprzedni nie miał mpeg4 a bez sensu kupować dekoder .lepiej już zmienić telewizor.

Gość poprośbie
Hej A co to za opcja mpg3? Czy ktos ma już tv 65 cali i ogląda z większej odległości? Ponoć 4k tylko daje wrażenie z bliska.