Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeszklona CeBula

Jaki macie telewizor?

Polecane posty

Gość Adam Król
Ostatnio natknąłem się na ciekawy patent, a raczej gadżet do telewizora Google Chromecast, coś takiego mam na myśli https://www.morele.net/google-chromecast-ii-2015-chromecast2-824781/ w łatwy sposób można z naszego telewizora zrobić smarttv, opcja dla tych, którzy takiej opcji u siebie nie mają, a na pewno nie zamierzają zmieniać samego telewizora.

Gość gość
120 cali i prawie nic nie widzę tak daleko wisi!

Gość gość
Sraki dookola jednaki. Zajmij sie czyms pozytecznym

Gość KatarzynaUnyk
A ja nie mam telewizora!Mam wykupiony pakiet na stronie telewizja-online net na cały miesiąc i jak mam ochote coś sobie obejrzeć to odpalam tableta i po kłopocie :D

Gość gość
Ja właśnie zastanawiam się czy kupować telewizor czy może oglądać narazie telewizję na laptopie czy tablecie?Przez ostatni tydzień telewizję oglądałam przez stronę telewizja-online net podobnie jak moja poprzedniczka i wszystko super działało aż byłam w szoku że nic mi się nie zawieszało!

Gość Szymański Marcin
Ja ostatnio kupiłam ten TV https://www.morele.net/telewizor-manta-multimedia-led5003-705959/ Rozdzielczoć obrazu FUllHD z kontrastem 4000:1 , do tego naprawdę dobra jakość dźwięku i samo wykonanie zewnętrzne mogę ocenić bardzo wysoko. Jeżeli ktoś nie ma ogromnych wymagań co do dodatkowych funkcji to jak najbardziej jest to telewizor dla niego.

Gość gość
Ja mam najtańszego oleda z mediaexpertu. Ale dział jak zły, więc chyba dobry biznes zrobiłam

Gość gość
O tym LG mówisz?

Gość gość
No to on jest njatańszy z oledów:P Ale za to jaki dobry

Gość Danek33
Oprócz dobrego telewizora warto również zwrócić uwagę na dopasowanie odpowiedniej anteny telewizyjnej która pozwoli Cieszyć się także dobrym odbiorem poszczególnych sygnałów. Ja nie tak dawno dokupiłem dodatkową najmocniejszą antenę pokojową do swojego domku nad jeziorem od https://davbol.pl/anteny-telewizyjne/antena-pokojowa-w1 i sprawdza się znakomicie, także warto czasami w taki sposób również uprościć sobie życie :)

Gość tola

U nas chyba coś koło 50, akurat wystarczy, firme Kruger Matz polecam bo maja dobre ceny a jakosciowo nie odbiegaja od rozreklamowanych marek