Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namapa31

jak wydepilowac faceta !

Polecane posty

Gość namapa31

Sluchajcie, to nie zart! musze wydepilowac faceta i dajcie sobie spokoj ze zbednymi, obrazliwymi komentami. Nie jajka czy cos, moj facet ma wlosy na plecach i ramionach a ja tego nie lubie. Jeszcze w zimie zniose ale zbliza sie lato, wychodzimy na plaze i mi jest poprostu wstyd, ze on taki zarosniety. Nie sadze zeby dal sie wywoskowac a krem depilacyjny? nie odrosnie mu to to mocniejsze? depilator tez odpada... ma ktos doswiadczenie w tej materii? Ma byc niezbyt drogo, raczej malo bolesnie i skutecznie a nie zyletka zeby codziennnie poprawiac pomocy, please !

Gość sdfds
za jaja złapać i maszynką .

Gość doc hab jan merdak
chyba najlepszy krem do depilacji

Gość namapa31
maszynka? zeby odroslo mocniejsze i gestsze? torba :/

Gość namapa31
no sie zastanawiam nad kremem ale, cholera , jak to bedzie wygladac jak wlosy beda odrastac? albo moze wezme kremem a jak beda odrastac nie tak szybko to pojade woskiem? bo teraz, tej szczeciny woskiem to na pewno nie da rady

Gość namapa31
Mrcysia, to facet ! nie przezyje wosku :P umrze mi a tego bym jednakk nie chciala :D

Gość doc hab jan merdak
odrastać będą zawsze chyba, że jakiś laser krem jeśli nie podrażni skóry jest dobry, bo łatwo się usuwa włosy, nawet najgrubsze tylko trzeba dobrać odpowiedni najwyżej zużyjesz z 10 tubek ;) a jeśli się okaże po depilacji, że on jest małpą? :classic_cool: brałaś to pod uwagę? :p

marcysia12 Zapodaj mu wosk.Niech zobaczy jak to boli My musimy cierpieć to oni też nikt nie karze tobie tego używać

Gość namapa31
na pewno jest czlowiekiem !! 100 % tylko ze dosc bujnym owlosieniem ;) nie no.. az takiego buszu nie ma, 2 tubki powinnym wystarczyc ;)

Gość doc hab jan merdak
;) no to zacznij z tym kremem przynajmniej nie będzie wył z bólu :D a sam zabieg może być całkiem przyjemny tylko potem go nasmaruj jakimś tłustym kremem biedak :D

Gość namapa31
znam jednego faceta co to sie caly woskiem wydepilowal!!! nogi, klata, plecy !! szok

Gość namapa31
jesli mu wydepiluje plecy i ramiona to to bedzie robienie lalki? przeciez 80% facetow nie ma wlosow na plecach na klacie mi wlosy nie przeszkadzaja powiem szczerze

Gość namapa31
dlaczego biedak? szczesciarz bo to ja mu bede robic ;)

Gość doc hab jan merdak
uważam, że masz swoje racje estetyczne i się z nimi zgadzam, mam trochę włosów na ramionach nie tak wiele ale nie podoba mi się to biedak, bo zderzył się z kobiecą żądzą poprawiania męskości ;)

No to masz wyjątkowego faceta. Tak Ci to przeszkadza? Dla mnie każda zbędna ingerencja w wygląd chłopa jest czymś niemęskim. No chyba że oboje tego chcecie.

Gość namapa31
to powiem tak, ze moj facet podobny jest do Ciebie, bo tez nie przepada za tymi wlosami i z checia pozwoli mi sie za nie wziac :)

Gość namapa31
hmmm... no przeszkadza... pozostale wlosy nie ale te jednak tak, tak samo jak brudne paznokcie, niewypilowane , "dzikie" krzaczaste brwi czy wlosy w nosie, to tez meskosc czyli nie mam z tym walczyc? a jak sie masz do kobiet, ktorym wlochy spod pachy wystaja? czy maja zarosniete nogi? czy to tez jest kobiece i nie powinno sie w to ingerowac? i kolejne pytanie, dlaczego kobiety powinny byc wydepilowane by wygladac kobieco i estetycznie a facet powinien byc wlasnie nieruszany w tej kwestii? przeciez nie mowie o skorze jak pupa niemowlaka ale o poprawieniu jego wygladu co wcale nie musi sie odbic na jego meskosci

Mój jest zarośnięty i nigdy w zyciu nie wstydziłabym się go:o

Gość namapa31
nie umiesz czytac? nie chodzi mi o depilacje jader czy nog :P kazdy jest inny nie widze nic zlego w tym zeby o siebie dbac i tyle, sama o siebie dbam i tego wymagam od mojego faceta staram sie dla niego dazyc do idealu i z wzajemnoscia powtarzam, ze moj facet tez tych wlosow na plecach nie lubi

Gość namapa31
ja sie wstydze, dla mnie to jednak nie wyglada estetycznie sama sie depiluje, bo tez uwazam, ze zbedne owlosienie nie jest fajne, tego samego oczekuje od faceta, zeby o siebie dbal po prostu

Ale u mnie to nie ma opcji na depilację, ma tyle krzaczorów, że by chyba tego bólu nie wytrzymał :D

Gość krolestwo krola krolow
przeszkadza Ci wstydzisz sie? na jego miejscu zakonczylbym znajomosc z kims takim jak ty! nikt nigdy nie powinien sie zmieniac dla kogos!

ja natomiast wszędzie jestem gładka... taki paradoks;)

Gość namapa31
zreszta nie pytalam czy depilowac ale jakim sposobem :P :P :P miejcie sobie panie obrosnietych chlopow, mi nic do tego, mam swojego i on bedzie wydepilowany- na plecach :P

Gość krolestwo krola krolow
naszczescie sa normalne piekne kobiety ktore nie maja chorych wymagan i checi przystosowywania sie do kogos lub czegos...

Gość namapa31
padne zaraz !!! wydepilowac pare zbednych wlosow to znaczy zmieniac sie dla kogos? zreszta jesli chcemy byc w udanych zwiazkach partnerskich to musimy pojsc na kompromisy ja tu nie mowie, ze moj chlopak ma przejsc operacje plastyczna, on ma wydepilowac pare wlosow,ktorych zreszta sam nie lubi !!!! masakra tu sie z kims dogadac

Gość namapa31
taaaak.... sa piekne kobiety ( a swoja droga, ciekawe czy wydepilowane), ktore zaakceptuja faceta takim jakim jest, z brudnymi paznokciami, wlosami w uszach i nosie i pilotem w reku, lub piwem... do czasu... ludzie, zyjecie w sredniowieczu? XXI wiek mamy !!!