Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca1489

mąż i syn w dniu imienin olali mnie

Polecane posty

Gość pytająca1489

Wczoraj miałam imieniny mąż i syn (12 lat) o tym doskonale wiedzieli bo miałam na kawce kilka osób, ale życzeń mi nie złożyli, olali mnie, maż dzisiaj twierdzi że nie miał czasu mi nic kupić (a tak naprawdę to miał czas), jest mi z tego powodu bardzo smutno. Dzisiaj zamierzam ich olać, nie ugotuję obiadu powiem im że zapomniałam. Czy u Was w domu też się tak zdarza, czy ja mam tylko wybrakowane egzempalrze, dodam że mój 3 synek sam od siebie zaśpiewał 100 lat i dał buziaka.

Gość elmery
nie daj im jesc i powiedz, ze nie mialas czasu :P

Gość choreeeee
Wyrachowani sukinsyni tyle moge powiedzieć. Skoro wiedzieli, że masz imieniny a nie złożyli życzeń to było działanie z premedytacją.

Gość a olej ich
weź młodszego synka i idź sobie gdzieś, na lody, spacerek, małe zakupki ... w porze obiadu. Mąż pewnie będzie coś chciał na dniach, no wiesz ... to powiedz leniwie "nie mam czasu na to", choćbyś miała i chciała. No rozumiem, ze prezentu mógł nie kupić, nie wiedząc o czym marzysz, nawet nie wykazał zainteresowania. Ale te życzenia to przykre. To jakaś podstawa, pamięć o osobie, którą się kocha. Ja bym miała w nosie muchy kilka dni.

Gość pytająca1489
dziękuję za odzew, macie rację, właśnie wybieram się z małym na długiiiiiii spacer, i mam ich dzisiaj gdzieś, tak oni mnie wczoraj.