Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaczek

"Inny" prezent na 18

Polecane posty

Gość agniesiaaczek

Wiem że takich tematów było już wiele, ale nie znalazłam nic oryginalnego. Idę na 18 do bogatej dziewczyny i nie mam pojęcia co jej kupić. Musi to być coś nietypowego, pomysłowego. Zaznaczyłam, że jest bogata, bo nie chce odpowiedzi typu książkę, kolorową pościel czy biżuterię. To ona może sobie kupic sama. To musi być coś oryginalnego, ale zupełnie nie mam pomysłów. Liczę na wasza kreatywność. A może ktoś z was był na imprezie gdzie solenizantka dostała ciekawy prezent?

Gość iiiiii iiiiiiiiii iiiiiiiiii
Skoro ma urodziny to jubilatka nie solenizantka :) Najlepiej nic jej nie daj to się zdziwi

Gość iCoRobicOna
Powiedziałabym skok ze spadochronem, ale to droga zabawka. A może bungee? Lubi coś takiego? Albo... karnet na masażyk czekoladowy w spa :D Fajny pomysł.

Gość agniesiaaczek
super pomysł...

Gość agniesiaaczek
Z tymi karnetami to pomysł jest dobry ale jest też mały problem.. Zazwyczaj jest to w dużych miastach a my mieszkamy w maleńkim.. wiec nie chce jej robic problemu żeby musiała jechać kawał drogi żeby to wykorzystać

Gość iCoRobicOna
No dobra, ale jest nadziana, to nie problem żeby gdzieś sobie skoczyła. Ile mieszkacie od większego miasta?

Gość agniesiaaczek
Zalezy gdzie by to było.. Jesteśmy blisko najstarszego miasta w Polsce

Zrób coś od siebie :) Upiecz zabawny tort, zrób obrazek ze zdjęć, napisz opowiadanie i ozdób śmiesznymi zdjęciami... Takie prezenty zostają na zawsze :)

Gość agniesiaaczek
Oj zapomniałam o ważnej rzeczy. Robimy jej film osiemnastkowy własnie ze zdjęciami, cała nasza paczka. Ale to ma być OPRÓCZ a nie ZAMIAST