Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimenaiimama

wyrazcie swoja opinie

Polecane posty

Gość kimenaiimama

chcemy wyjechac z mezem w góry... najlepiej do Zakopanego.. mozecie mi powiedziec gdzie mogłabym zakwaterowac miejsce zeby wszędzie było blisko?? czy w centrum jest dobra lokalizacja?:)

Gość berenjia
matko moja, co za durne pytanie

Gość kimenaiimama
a czego sie spodziewałąs? ze zapytam czy moj facet ma fajnego chuja?? i ze wstawie zdjecie??

Gość omstaw ka
a co to znaczy wszędzie blisko, to znaczy gdzie? nie da się być wszędzie blisko, nielogiczny tłuku

Gość kimenaiimama
chodzi mi o to zeby nie trzeba było jezdzic po 10km..i gdzie sa najfajniejsze atrakcje.. nic wiecej..

Gość paola31
Sporo ludzi stoi przy drogach i oferują wynajem miejsc do wynajęcia. ;) Z rodziną zawsze nie planowaliśmy wcześniej. A zawsze wolne miejsca były.

Gość powiem i ja.....
tak na prawdę to w samym Zakopanym jak będziesz mieszkała to wszędzie nie jest daleko.....no chyba że będziecie chcieli zobaczyć Morskie Oko to trzeba dojechać ....polecam też Dolinę Kościeliską ale też trzeba dojechać albo autem albo z Zakopanego jadą busy w samym Zakopanym możecie wjechać kolejką na Gubałówkę ....zwiedzić skocznie....pochodzić po Krupówkach...albo wybrać się na szlak i wejść na Giewont albo wjechać kolejką ...tyle że wszytko kosztuje ja nocowałam tutaj http://meteor-turystyka.pl/tatarek,zakopane.html świetni właściciele :)