Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synneve

Rzuciłam faceta po 3 latach związku

Polecane posty

Gość synneve

mimo, że on kocha mnie. Ja go jednak nie kocham i strasznie jestem zła na siebie, że tak się stało. On teraz musi sie wyprowadzić szuka mieszkania, a ja nie wiem jak się zachowywać, dzisiaj rano oboje plakalismy. On powiedział, że drugiej takiej jak ja nie znajdzie, ze przy mnie zmądrzał i zawsze będę w jego sercu. Chciałam powiedzieć, zeby został, ale co to da? po jakimś czasie znowu przestanie mi pasować i zaczna sie klotnie.... jak sobie z tym poradzić?

Gość Kropcia27
może to okrutne ale dobrze zrobiłaś... skoro go nie kochasz to i tak ten związek nie ma racji bytu..

bywa ja odeszłam po 5 latach nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem

Gość To ciężkie ale
miałam dokładnie taką samą sytuację. Tylko pod żadnym pozorem nie wierz w jego zmiany i obietnice. Nie wracaj do niego. Ja odnalazłam w sobie siłę i już od pół roku nie jestem z nim

Gość synneve
tak mi go szkoda strasznie.... widzę, że cierpi i pewnie mysli, że jestem okrutna....chcialabym by sobie ułozył z kimś życie, naprawdę strasznie mi przykro

Gość Martaaa...
ja po 13 stu i żyję

Gość lihhhhhhhhhhhh
oj, jak już się zdecydowałaś mu powiedzieć to nie odpuszczaj, nie daj się uprosić. Przecież nagle się w nim nie zakochasz ponownie... to naturalne, że Ci przykro, przecież napewno jest Ci nadal bliska osobą ale jesli go nie kochasz to nie ma sensu

mi też obiecywał wielkie zmainy a ja nie wierzyłam bo skoro przez 5 lat nie zrobił nic to i dalej nic nie zrobi

Gość synneve
on nie prosi, znosi to dzielnie, ale widzę, że cierpi....bedzie sie musiał wyprowadzić sam mieszkać i wszystko sam robić....oby sobie poradził w życiu, on zawsze bedzie w moim sercu, jestem tego pewna