Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miramiaax

Co jest dla was wazniejsze?

Polecane posty

Gość miramiaax

Dobre jedzenie czy dobre ciuchy? Z czego jesteście w stanie zrezygnować?

Gość paola31
Mnie osobiście szkoda pieniędzy na jedzenie. Zaoszczędzę na jedzeniu, kupię sobie coś ładnego i na pewno nie przytyję. :P

Gość miramiaax
też nie rozumiem ludzi co wolą się nażreć, a potem nie mają kasy na ciuchy i wyglądają jak łachudry

Gość miramiaax
nadmienię, że w garażu mam worek kaszy

Gość bullga
CIUCHY,JESĆ NIE MUSZĘ

ja nie oszczędzam na jedzeniu kupuję dobre jakościowo produkty ubrania też kupuję nie muszę oszczędząc

Gość z tych dwóch możliwości
wybrałabym jedzenie - bo dobrze zjeść - to nie znaczy w dużych ilościach, tylko rzeczy dobre jakościowo - a te są drogie. Do utycia mi jeszcze bardzo daleko ;-) Jeśli chodzi o ciuchy - to kupuje tylko wtedy, gdy czegoś rzeczywiście potrzebuję.

ja na całe szczęście mam pieniądze i na jedno i na drugie. Tu gdzie mieszkam jedzenie i ubrania są tanie jak barszcz więc nie musze wybierać. Ale jeszcze puki tak nie było, to ważniejsze oczywiscie było jedzenie. Ubraniami się nie najem, a jeść coś trzeba. Wtedy latałam po lumpach i wyszukiwałam zajebiste ciuchy. Nigdy nie byłam żle ubrana ani głodna. Nie ma sensu w wyrzekaniu się czegoś w imię czegoś innego, Po prostu trzeba znaleźć dobre rozwiązanie!

Gość nastolatki i mlode kobiety
mieszkające z rodzicami nie muszą wydawać pieniędzy na żywność , bo te kupują im mamusie , ktore same chodzą obdarte , bo corcie muszą miec firmowe ciuchy .

Gość I przestancie glupie bidne
polaczki udawać bogaczy .Wiadomo ,ze tu sama bidota siedzi zraca parowki z biedronki.

Gość I przestancie glupie bidne
polaczki udawać bogaczy .Wiadomo ,ze tu sama bidota siedzi zraca parowki z biedronki.

Gość wqdddddddddddd
Naszczescie nie mam takich dylematów ,ale jak bym musiala wybierac to ciuchy. duzo nie jem ,ale lubie sobie zamówić czasem sushi ,albo zjeść jakiś dobry obiad. czesto facet mi stawia obiady ,ale jak go nie ma u mnie to sama musze :P

Gość wqdddddddddddd
poza tym generalnie lubie drogie rzeczy do jedzenia jak krewetki , różne desery itd jestem szczuplutka to sobie moge jesc ile chce w sumie :P ciasta lubie , fast -foody czasem ale jakbym miala wybierac to wolałabym kupowac tansze jedzenie żeby sobie kupic jakis ciuch