Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka_waw

odzywka gliss kur ultimate repair?

Polecane posty

Gość Anitka_waw

dziewczyny czy ktoras stosowala tą odzywkę? http://www.splendore.pl/GLISS_KUR_Ultimate_Repair_Ekspresowa_odzywka_regeneracyjna_200ml_p25794.html ostatnio w sklepie fryzjerskm slyszalam jak sprzedawczyni polecala jakiejs dziewczynie ze bardzo odzywia i regeneruje wlosy i teraz sie zastanawiam czy ktoras z was tez ma pozytywne opinie na jej temat. Prosze o pomoc bo juz nic mi na te moje zniszczone ciaglym prostowaniem wlosy nie pomaga :(

Gość najlpsiejszyyyyyyyyyyyy
ja ją mam ja ją mam ja ją mam

Gość Monka_Stonka_Beeee
ponoć odświeża włosy, że działa jak suchy szampon trochę gdzieś tam czytałam to nowość jest w ogóle

jedna z lepszych odżywek jakie posiadam. Staram się nie używać częściej niż raz na dwa tygodnie, żeby nie przyzwyczaić włosów ale naprawde działa rewelacyjnie. Włosów mniej wypada i mniej się łamie bo ułatwia rozczesywanie. poza tym , włosy ją gładkie i bardzo miękkie. No i oczywiście błyszczą więc jedwab i zwykła odzywka po umyciu nie są wówczas potrzebne.

Gość Anitka_waw
dzięki za wyczerpującą odpowiedz :) czyli jednak pani w sklepie fryzjerskim miala racje bo wlasnie mowila ze blyszcza, ze koncowki nie odstaja i ze latwo sie rozczesuje

Gość niby
Używam czarnej serii gliss kur (szampon, odżywka, mgiełka) + olejek do włosów z żółtej serii. Jestem bardzo zadowolona, dość dawno nie widziałam takich efektów przed i po. Mam włosy bardzo zniszczone koloryzacją (4 lata rudych i obecnie zmiana na jasny blond - 5 farb w ciągu 2 miesięcy). Widzę dużą różnice, włosy są błyszczące, gładkie, miłe w dotyku. Jednak nie uważam żeby stosowanie samej mgiełki coś zmieniło, dobry dodatek gdy stosuje się już odżywkę. Oczywiście nie musi być to odżywka z tej samej serii i tego samego producenta, jednak ja wole używać całego pakietu. Jeśli brać pod uwagę cały pakiet - super seria, samą mgiełkę to mgiełka jak mgiełka. Nabłyszcza, wygładza itp ale nie zauważyłam żeby byłą wybitna (mam 3 inne: do stylizacji nie pamiętam jakiej marki, różowa gliss kur, i coś z sephory). Radziłabym także stosować ją regularnie ( np. po każdym myciu) bo użycie jej raz na 2 tygodnie nie da żadnego efektu jedynie jednorazowe nabłyszczenie ale taniej i lepiej zainwestować wtedy w olejek lub nabłyszczacz. A przyzwyczajenie włosów (skóry itp) to inna bajka. Systematyczność jak w stosowaniu kremu daje efekty długo falowe jej brak pozorne jednorazowe.