Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponarzekajmyy tuu

wkurwia mnie że cieżko pracuję i mało zarabiam i nie mam nic

Polecane posty

Gość ponarzekajmyy tuu

zarabiam najniższą krajową i mam wyższe wykształcenie, w moim mieście jest cienko z pracą... może jestem leniwa albo nie mam pomysłu?? mój facet na dodatek mnie wkurwia tekstami że dziwi sie że jeszcze nic nie odłożyłam!!! Co mam odłożyć jak utrzymuję sie sama mieszkając z nim, dzielę sie rachunkami, opłacam sobie szkołe..???! Najgorsze jest to że on nie pracuje, nie jest zarejestrowany ani ubezpieczony a zarabia z wynajmu-jego ojciec dał mu kase na remont mieszkania które mu przydzielił!! Jego siostra dostała mieszkanie od rodziców, kupiła sobie samochód ze spadku i też nie pracuje a jest po trzydziestce!!! Mojej kuzynce rodzice kupili mieszkanie w dużym miescie i opłacają jej czynsz... Jak tu kurwa nie zwariować?

Gość ponarzekajmyy tuu
dodam że nie dostałam nic od rodziców, oni mieli w dupie mój start życiowy i najchętniej zabrali by 1/3 moich zarobków

Gość ponarzekajmyy tuu
mam jeszcze dodać że jesem osobą niepełnosprawną i mam 2 grupę inwalidzką???!! nie mam żadnej renty

Gość ponarzekajmyy tuu
co jak co : najbardziej mnie wkurwia mnie tekst od mojego faceta że nic sobie nie odłożyłam... No bo kurwa moi rodzice nie byli tak troskliwi jak jego i nie mieli łba do interesu

Gość jfjfjfkf
I ty tez nie masz lba do niczego.

Gość ponarzekajmyy tuu
mam ochoę po raz enty zmienić swoje zycie a najchętniej bym uciekła z tego kraju tam gdzie bardziej by mnie szanowali jako pracownika :O

Gość czy mogę zostać
taaaaaaaaaaaaaa, wyrzuć to z siebie - to pomaga - a potem usiądż i pomyśl, co możesz zrobić żeby się odbić - od dna bo skoro nie jesteś "bogata z domu" jak większość zresztą szaraczków - to nie pozostaje ci nic innego jakl wziąść dupe w troki i zawalczyć o siebie - chyba, że wystarczy ci ponarzekanie sobie na kafe ... :) powodzenia :D

Gość ponarzekajmyy tuu
jak wam się nie podoba mój temat to po prostu wypierdalajcie :O:O:O

Gość jfjfjfkf
Ciebie nigdzie nie beda szanowac,nie ludz sie miserable cunt

Gość ponarzekajmyy tuu
akurat jestem w takim spsiałym nastroju to narzekam i gówno wam do tego:O

Gość nie jestes niedacznikiem
większość ludzi tak żyje w Polsce ,ciężko i za grosze pracują dla swoich pracodawców ktorzy placac im grosze bogatą sie.Większość tych "zaradnych" wykorzystuje tanią siłę roboczą taka jak Ty i jeszcze śmie nazywac ją nieudacznikami. Nie przejmuj się autorko opiniami niektórych na forum to kanalie piszace posty za marne grosze i to oni są nieudacznikami.

Gość ponarzekajmyy tuu
hmm jako osoba z grupą inwalidzką musiałam przejść trudniejszą drogę niż moi rówieśnicy... to nie jest ak że zazdroszczę tym którzy mają wszystko. Raczej wkurwia mnie ich tępe myślenie i brak zrozumienia oraz ignorancja.. drażni mnie niesprawiedliwość, głupota i dyskryminacja. Byłam dobrym człowiekiem ...🖐️

Gość ele bele
a ja pracuje po 10 godz i zarabiam 30 zł na dzień i to jeszcze na czarno... i co mam zrobic ? dzisiaj juz mam mega doła

Gość a ja zatrudnilam sie na pol
etatu ale kazano mi pracować na cały etat , czyli 8 godz za 900 zł a i tak po dwóch miesiącach pracodawca zwolnił mnie bo przyjmie sobie jeszcze taniej studentów. Pracy szukałam 2 lata i tez mam studia .

Gość ja pieree dole

autorko mam to samo, wszedzie najniższa krajowa, opłacam szkołę i ...a mam na odłożenie, a facet zarabia sporo i zdziwiony że ja nic nie odłożyłam i że pewnie szastam kasą, jak nawet ciuchy w lumpie kupuje bo mnie ... nie stac na nowe!