Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambasadorka Marki

Krótko i na temat o TEJ spacerówce !

Polecane posty

Gość Ambasadorka Marki

Mamy wózek 3 w 1 - fotelik, gondola i spacerówka. Ogólnie wszystko się bardzo dobrze spisuje, ale jak wiadomo takie wózki nie są zbyt lekkie. Byłam niedawno u kuzynki i miałam okazję mieć do czynienia z tym wózkiem Coneco Joker http://allegro.pl/wozek-spacerowy-coneco-joker-spacerowka-gratisy-i2385313410.html Cudo to jakies nie jest, ale kuzynka miała go od brata-kuzyna, który ma już dwójkę dzieci, także używany był przez trójke dzieci i wcale nie był rozklekotany połamany itd. Jedynie wiadomo - materiał wyblakły i ogólne przyniszczenia od użytkowania, ale tak się trzymał kupy, nic mu nie brakowało. By nie wyciągać tego giganta z bagażnika powoziłam trochę w nim mała - jej się podobało... mnie również. Zawsze też myślałam że rączki ( te rogi ) źle się prowadzi, ale się do nich przekonałam po tej krótkiej próbie. Z mojej obecnej spacerówki jestem BARDZO zadowolona, ale potrzebuje czegoś na krótkie wypady, gdyż jak jade gdzieś na male zakupy czy ośrodka zdrowia i mam się rozkładać na kilka minut z tym moim obecnym to nim małą tam wsadzę jestem mokra jak szczur i nic już mi sie nie chce. Mamy które miały/mają taką spacerówkę wypowiedzcie się - zalety/wady. Inne mnie nie interesują, więc nie piszcie JA MAM TAKĄ I JESTEM ZADOWOLONA, bo to nie ma sensu ;) Dziekuję !

Gość Ambasadorka Marki
Up !

Gość Ambasadorka Marki
Właśnie tam zaglądałam i na innych też i jest tak mniej wiecej 2 negatywne wypowiedzi na 10 wiec chyba oki.

Gość z coneco polecam
zdecydowanie JUUPI :) tą spacerówkę miałam i byłam mega nie zadowolona ciasna mała aj szkoda gadać raz dwa ją wepchałam pierwszej lepszej osobie... i jakieś 2 miechy temu kupiłam CONECO JUUPI i jest super tyle że waga... 10 kg ale mi i tak na wadze nie zależy bo mieszkam w domu nie bloku

Gość Ambasadorka Marki
Ja też mieszkam w domu a nie w bloku, ale mam już jedną ciężka spacerówkę, która waży sporo, więc właśnie na krótkie wypady chciałabym coś małego i lekkiego. Pozatym jestem w ciąży i wyciąganie takiego gabarytu z bagażnika jest dla mnie męczące. A z jakiego powodu byłaś niezadowolona, prócz ciasnoty ?