Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mily facet

Mysle o sexie z mloda

Polecane posty

Gość Mily facet

czesc mam zone dwojke dzieci i mazy mi sie sex z mloda dziewczyna ok. 20 lat ja ma 33 lata kurde czy cos nie tak ze mna?

Gość rftgyu
Ja mam 19 lat i podobają mi się tacy faceci po 30 :)

Gość Mily facet
wiesz co taka mysl o spotkaniu z kims takim jak ty jest bardzo pociagajaca ale nie wiem czy bym sie odwazyl

Gość rftgyu
zapłacisz 5 tys nie ma problemu;)

Gość Mily facet
Cukierki zawsze kupuje po 1 kg z każdego sklepu by nie wzbudzać podejrzeń,mój pseudonim to wujaszek rychu

Gość lilijka...
ja mam 20 i tez mysle o dojrzalym facecie :)

Gość Mily facet
K... z checia bym ci kark przetrocil za te cukierki ale pewnie i tak bys niemial odwagi sie przyznac pomiocie

Gość Mily facet
Te 5 tys to wolalalbym na jakas instytucje charytatywna dac niz placic takiej pustej malolacie. Mysle ze wsrod takich mlodych dziewczyn sa jakies co maja troche wiecej oleju w glowie

Gość a ja mam 27 lat...
i jestem kobietą i uwazam, ze takie marzenia są normalne, ja z kolei fantazjuję o facecie po 40 inna sprawa, jesli zrealizowałbys to mając zone i dzieciaki, dla mnie taki facet to smiec najpierw rozwod i alimenty a potem robisz co chcesz

Gość rftgyu
to był podszyw :D Za żadne pieniądze nie umówiłabym się z obcym facetem z kafeterii, który w dodatku ma żonę i dzieci :D

Gość Mily facet
Moja żona waży 180 kg. więc sex jest praktycznie niemożliwy. Kiedy kochaliśmy się na jeźdźca o mały włos nie zgniotła mi chuja swoją wieeelką jak skrzydło rosyjskiego tupolewa pochwą. ;/

Gość Mily facet
wlasie narazie tylko maze sobie i nie wiem czy bym sie odwazyl ale milo pomazyc, hehe nie musialas dodawac tego o alimentach wystarczylo napisc o rozwodzie, normalnego faceta nie trzeba namawiac na placenie na wlasne dzieci.

Gość bywam tu i czytam
OOOOOo nie jestem sam. Tez mi chodzi po glowie spotkanie z 20+...czyzby kryzys wieku średniego? ;)

Gość Mily facet
rftgyu szkoda bo przyznam, że mój drut kolczasty już na samą myśl uniósł się ku niebu. 👄

Gość Mily facet
ktos sie podszywa podemnie i po trsci jego postow moznna wywnioskowac ze nie ma duzo szarych komorek pod czaska

Gość Mily facet
ktos sie podszywa podemnie i po trsci jego postow moznna wywnioskowac ze nie ma duzo szarych komorek pod czaska za to po mojej tresci morzna wywnioskowaci rze iestem niepelno sprytny jintelektóalnie :(

Gość Mily facet
ludzie prosze czytajcie ze zrozumieniem czy mowie ze chce sie umawiac mowie tylko ze mi sie mazy

Gość a ja mam 27 lat...
swoją drogą w wieku 22 lat mialam romans z 33 latkiem, uwazam, ze to jest bardzo dobra roznica wieku, tak samo jak kobieta kolo 30 i czterdziestoletni facet w ogole 10 lat to dobra roznica :) autorze, tak z rozpesu napisalam o tych alimentach, nie wiem czy trzeba kogos namawiac czy nie, nie mam ani dzieci ani rozwodu ;)

Gość Mily facet
a ja mam 27 lat... zadna z ciebie mlodka troche stara jestes jak dla mnie ale od niechcenia moge cie przeleciec, reflektujesz???

Gość Mily facet
czy te je­bane w du­pe podszywy mogłyby stąd kur­wa wypier­dalać???????????? 😡

Gość bywam tu i czytam
Miły a czy ty nie moglbys zastrzec nicka? taki to dla ciebie problem? kilka kliknięć i masz spokoj

Gość Mily facet
sorry z ta dupa aale tak mi sie jakos skojarzylo, bo w tych sprawach jestem dobry, bo mnie ciagle jebia w dupe, szczegolnie dresy albo koksy inni tez ale to rzadziej :o chcialbym czesciej ale przeciez nie bede ich prosil

hehe, pierwsze kroki na kafe widzę :D A co do seksu z młódką, to możesz się bardzo zawieść

Gość Mily facet
hmm, a może własnie ich poprosze? nie głupi pomysł :)

Gość Mily facet
troszke kakalo potem boli ale da sie wytrzymac, smaruje kremem nivea albo kropelką i po problemie, czasami robie oklady z ogorka i przechodzi :) wszystkim polecam jak cos to pytac

Gość exam
a dziewica 20letnia moglaby byc?