Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krwawienie w 25 tc

Krwawienie w 25 tc

Polecane posty

Gość Krwawienie w 25 tc

Bardzo proszę o radę bo sama nie wiem co zrobić. Przez dwa ostatnie dni nie wzięłam luteiny ( nieoczekiwany wyjazd ) i dziś pojawiło się krwawienie. Zastanawiam się czy wziąć teraz i zaczekać do rana czy dzwonić na pogotowie. Czekam na rady.

Gość yktyikdyk
krwawienia zdazaja sie podczas ciazy. Ja bym pojechala do szpitala, lub jesli krwawienie nei jest intensywne tylko jakas plamka to wzielabym luteine i zapisala sie prywatnie na nastepny dzien do ginekologa

Gość Zunna
Ja bym pojechala teraz do szpitala

Gość Krwawienie w 25 tc
Wróciłam ze szpitala dwa dni temu, mój lekarz wypisał skierowanie bo miałam skrócona szyjkę macicy ale tam stwierdzili że to nie jest nic poważnego...

Gość mamapooodluszka
a z jakiego powodu mialas przepisana ta luteine? Czy krwawienie jest duze?

Gość Krwawienie w 25 tc
Właśnie chodzi o to że niewielkie i nie chciałabym robić afery jeśli to nie jest konieczne. Luteine przepisali mi w szpitalu z racji skurczów, wcześniej brałam duphaston i w sumie żadnych krwawien jak do tej pory nie było.

Gość idel
moim zdaniem powinnas jechac do szpitala lepiej pojechac jeden raz za duzo niz jeden raz za malo, ja w ciazy do szpitala jechalam chyba z 10 razy z tego 5 razy mnie zatrzmali

Gość mamapooodluszka
jesli jet niewielkie to ja bym wziela podwojna dawke tej luteiny i polozyla sie - koniecznie sie polozyla. Ale dla mnie niewielkie plamienie to takie gdzie na cale plamienie wystarcza jedna wkladka. Tez tak mialam kiedys - bylo to plamienie z polipa - ale to nie byla taka cały czas zywa krew tylko raczej takie jakies brudy, troszke krwi, raz ciemniejszej, raz bledszej.

Gość Krwawienie w 25 tc
Już wzięłam a leże od dwóch godzin i chyba tak zrobię że przeczekam do rana bo nic spektakularnego się nie dzieje, żadnego bólu nie odczuwam.