Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bxc

zna się ktoś na snach?

Polecane posty

Gość bxc

jw

Gość GAMEstein aka FIGHTsztajn 666
To co w życiu robcie to się potem śni + szczypta fantazji + odrobineczka zbiegu okoliczności + wytwór mózgownicy z marzeniami oraz fobiami!

Gość bxc
no właśnie zawsze myslałam, że śni nam się to co robiliśmy, przeżyliśmy; oczywiście trochę zmienione i udziwnione jednak dzisiaj miałam okropny sen, obudziłam się przestraszona w nocy, poszłam do łazienki, myślałam, że jak znowu zasnę to nie będzie się już śniło, a śnił się ciąg dalszy,rano obudziłam się zdyszana i cały czas widzę to przed oczami. i nie wiem czy to może coś znaczyć (nigdy w takie rzeczy nie wierzyłam), czy sen jak sen..

Gość bxc
up

bxc co to był za sen? Możesz napisać co to dokładnie było??? Może Ci pomogę :)

Gość taki,,
"jednak dzisiaj miałam okropny sen, obudziłam się przestraszona w nocy, poszłam do łazienki, myślałam, że jak znowu zasnę to nie będzie się już śniło, a śnił się ciąg dalszy" miałem kiedyś podobnie, ponadto do dziś mam lęki po innym śnie, który śnił mi się 15 lat temu

Gość jhjhjhjhf
a mi sie czasem sni sen z dziecinstwa...to dziwne. Budze sie i przypominam sobie a to juz bylo tak dawno... pare razy sie powtarza, to samo miejsce itp

A co w tych snach tak strasznego było? Powiedźcie to może pomoge. Ja też miałam różne sny,dziwne i straszne. Pamiętam jak dziś ,że zawsze budziłam się w nocy zalana potem i bałam się. To było okropne......

polecam www.sennik.biz mnie się zawsze sprawdza