Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszek__

ocencie moja talię ! czy powinnam nad popracowac?

Polecane posty

Gość Kwiatuszek__
nikt sie nie wypowie?;/

Gość paola31
Wystarczająco.

Gość lola5888
chcialabym miec taką talie :(

Gość margarynka.
o jej slicznie wygladasz :) kurde ja mam strasznie szerokie biodra a w pasie podobnie do ciebie, najgorsze ze ta szeroka dupa mi juz zostanie :( ale ty wygladasz swietnie!

Gość Kwiatuszek__
lola5888- a ile wazysz i masz wrostu?

Gość Kwiatuszek__
margarynka.-tez mam szerokie biodra ;) ale je akurat lubie ;)

Gość bcfkncsssjkcffyjkcds
ta talia ma byc wystarczajaca?chyba dla grubaski...ty chyba nie wiesz co to ciezka praca nad cialem masz wnioskuje po tym tluszczu w centrum brzucha. radze troche pobiegac i pozawijac sie folia z maseczka pod spodem i bedzie git.

talia ladna ;) Jedyne co popracowalambym troszke nad miesniami brzucha ewentualnie, ale i bez tego bedzie ok ;)

Gość Kwiatuszek__
bcfkncsssjkcffyjkcds-fakt, ruchu mam mało ;/ od kilku dni ćwicze na hula hopie..

zeby zobaczyc miesnie brzucha trzeba najpierwzrucic ten tluszcz ktorym ta pani ma oblane biodra i brzuch a szkoda bo moglab miec piekna sylwetke... troche aerobow ewentualnie potem brzzuszki ale nie za dzo

Gość Kwiatuszek__
muszę się zmotywowac do tych brzuszkow bo przyznaje tłuszczyk się zbiera

Gość voila oilaMusisz
musisz troche nad tym tluszczykiem na brzuchu popracowac, talia ladna, ale jak nie zaczniesz sie ruszac to tluszczu bedzie wiecej i wiecej......

Gość margarynka.
kwiatuszek ale ja mam szersze od twoich...widze to po zdjeciu. W pasie podobnie do ciebie. I nie lubie mojej figury przez ta dupe gruba.

Gość Kwiatuszek__
tylko nie chciałabym stracic na wadze.. i tak jestem szczupła.

Gość Kwiatuszek__
i niska..

nikt nie powiedzial ze latwo cos osiagnac. Nad sylwetka ciezko sie pracuje ale za to jaka satusfacja. Sluchaj masz piekne obiece kksztalty nie masz boczkow wystarszczy tylko spalic troche z brzucha biegajac np. Brzuszki odradzam bo niszcza kregoslup ystarczy 3 razy w tyg po 15 na kazdy miesien/serie hula hop tez oki. MowieCijak masz czas to wycisnij z siebie ile sie da a zobaczysz ile satysfakcji i radosci moze to przyniesz tym bardziej ze masz idealna sylwetke do modelowania

Gość Kwiatuszek__
margarynka.-a ile masz cm w biodrach?

spokojnie drastycznie nie schudniesz zamien smieciowe zarcie na zdrowiutkie okolo 1700 kcal i cwicz wtedy bedzies tylko modelowac a nie chudnac a wogole to wartoradzic sie na forum sfd dzial ladies tam Ci dobrze doradza i dobiora aktywnosc i diete zdrowa

Gość costam
Talia jest ale niestety twoja sylwetka jest do bani. Masz strasznie szerokie bary, szersze niż biodra, piersi żadne, taka chłopięca sylwetka. Tego już nie zmienisz.

Gość Kwiatuszek__
.bcfkncsssjkcffyjkcds-oj czasu to mam pełno więc musze tylko się tylko wziąć za siebie..

cos tam-pieprztysz glupoty zeby zobaczyc jej sylwetke musialaby najpierw dodac zdjecie calegociala a tak togowno mozesz wnoskowac

Gość H.8
talie masz jak najbardziej w porzadku, ale nad brzuszkiem bym popracowala ;)

Gość Kwiatuszek__
bcfkncsssjkcffyjkcds-ok, dzieki :)

kwiatuszku poltorej roku temu bylam w podobnej sytuacji. Odkad wzielam sie za siebie nie moge przestac ani patrzec na oblanych tluszczem ludzi bo to zwykle lenistwo. Fuj! Czlowiek sukcesu nigdy sie nie zapuszcza, podwysza sobie sam poprzeczki i osiaga cele... Zycie jest tylko jedno nie chcesz w nim wygladac jak najlepiej mozesz?oki ja spadam zastanow sie i do roboty

Gość Kwiatuszek__
bcfkncsssjkcffyjkcds-dzieki bardzo za rady :) trzymaj się

Gość costam
Nie no faktycznie nie widać że jej ręce są szerzej rozstawione niż nogi, ale wmawiajcie sobie że tak nie jest jak wam to samopoczucie poprawi :)

Gość 123adam123
To jakieś nieporozumienie. To znaczy nie ta talia, tylko samo podejście do tematu. Dążenie do jakiś wyimaginowanych wzorców, które narzucają Wam media. Tak się rodzą anorektyczki. Pamietajcie, że nie jest ładne, co jest ładne, tylko co się komu podoba. Trochę asertywności dziewczyny ---------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Zdrowie i Uroda

Gość fredeeeee
piekna , ja moge pomarzyc o takiej, gruba nie ejstem ale , 165 i waze 58 ale coz, brzuch mam niezbyt, coz poradzic

Gość Kwiatuszek__
costam-chyba nogi mam złaczone a ręce spejalnie rozszerzyłam zeby talie lepiej było widac.