Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaa89

co jesc by obnizyc poziom testosteronu?

Polecane posty

Gość kamilaa89

czesc. mam problem od kilku lat z wysokim poziomem testosteronu. bralam tabletki diane35 i mi sie poprawila cera dzieki temu l;ecz gdy przestalam brac wszytsko wrocilo z podwojna sila. pomozcie co JESC BY POPRAWILA SIE CERA I OBNIZYL TESTOSTERON? CHODZI O WARTOSCI ODZYWCZE, HERBATKI ZIOLWE? CO WAM POMOGLO? JA POLECAM HERBATKE Z MIETA. PODOBNO BADANI APOTWIERDZILY ZE OBNIZA POZIOM TESTOSTERONU.

Gość Lukrecja27
Ponoć lukrecja wspomaga obniżenie poziomu testosteronu. Diana zazwyczaj ma to do siebie że do puki ją bierzesz to zbija ci wszystkie naturalne hormony a nie likwiduje przyczyny więc problem wraca po odstawieniu. Lukrecja pewnie też ale przynajmniej nie ma takich skutków ubocznych. Magnez jak się go uzupełnia to też reguluje problemy hormonalne. Co do poprawienia cery to dobre są oleje roślinne, szczególnie olej z wiesiołka i olej lniany tłoczony na zimno. Ja akurat sama jem siemię lniane i czasami łykam kapsułki z wiesiołkiem i dawno nie miałam takiej gładkiej skóry.

Gość kamilaa89
dziekuje ci serdecznie;-)) jak ci sie cos przypomni to blagam napisz wszysko co ci si ekojarzy;-)) pozdrawiam;-))

Gość gooooooooooooooutie
A co Ci ten testosteron przeszkadza? Im większy poziom testosteronu tym większe libido. Babki z niskim testosteronem to oziębłe ryby. Przykre ale prawdziwe.