Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Samotne matki-najpierw ida do lozka z kazdym,a potem narzekaja, ze im ciezko

Polecane posty

Gość SNap

Nie powinno byc dla takich bab zadnych zasilkow. Skoro zdecydowala sie na dziecko, powinna miec kase, zeby je utrzymac

Gość już to przerabiałam w życiu
zgadzam się z tym, że żeby mieć dziecko, trzeba mieć najpierw warunki, dobrze sprawę przemyśleć. nie da rady zaplanować wszystkiego, ale tak z grubsza można. natomiast co do tego chodzenia do łóżka z każdym to grube przegięcie, dziecko można zrobić za jednym zamachem, wcale nie trzeba do tego udziału połowy panów z miasta. większość ślubów jest brana przez taką właśnie wpadkę z partnerem. te, które dają na prawo i lewo raczej wiedzą, jak się zabezpieczać.

Gość nie kazda :D co druga :D
wieksza wina jest pojebanych facetów co tylko chca wyruchac ich obciazac alimentami..

Kobiety z dzieckiem, które się rozwiodły to też kurwy? ;)

Gość zjeeeb1
Polki maja kurestwo we krwi

Gość GAMEstein aka HORRORsztajn 666
Życie się wszystkim rozyebie najpierw, a na końcu i tak poumieramy wszyscy! Tylko złudzenie dobrego życia człowiekowi system daje!

Gość ghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mnie wkurzają samotne matki, ktore maja kilkoro dzieci, a kazde z innym- czasami trafiaja sie takie reportaze w tv - mozna sie przyjechac raz czy dwa i popelnic blad,ale 4 razy? pozniej nie ma pieniedzy, nie ma warunkow mieszkaniowych, pomoc panstwa znikoma i czlowiek nie wie- czy ma wspolczuc, czy sie zloscic za bezdenną glupote

Gość b430d
samotni tatusiowie są zajebiści i trzeba ich podziwiać :)

Gość khrrrrrrrrrr
coś w tym jest "samotna matka 4 dzieci" -skąd te dzieci? z samotnosci??

Niedaleko mnie mieszka kobieta wychowująca CZWORO dzieci. Ma 37 lat. Najstarsza jej córka ma 18 albo 19 lat. Każde dziecko z innym facetem. Ojcem najmłodszego (ok. rok) jest mój kolega (wiek 22 lata). Laska nie pracuje, od każdego faceta niby ciągnie alimenty, jeździ całkiem niezłą bryką. Tego tez nie rozumiem... Nie dosć, ze zniszczyła młodemu chłopakowi życie, to jeszcze nie wiadomo skąd ma kasę na wszystkie przyjemności- wózek oczywiście jeden z najlepszych.