Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

lodzie, apokalipsa! znalazlam sliczno sukienkie bialo dlugo, jest bajeczna!

Polecane posty

Witajcie, wczesniej pisalam, ze ide we rurzowej, ale poszedlam jeszcze na miasto I wydazyla sie apokalipsa! Olsnilo mie, ocmilo, popadlam w amok, w szal, zaczelo mno telepac I moim oczom ujawila sie biala, dluga, tiulowa suknia... Taka delikatna, zmiezylam jo, borze..... Nie moglam uwiezyc, do tej pory mam to wizje pzed oczami, jak Maryja-zona Jezusa, ksienrzniczka, no cudownie. Taka syrenkowa ta sukienka, opcisla dul rozszerzany na bioscie durzo cekinuw, na to szal taki dlugi arz do ziemi, pani muwila, ze z tego szala mogie se tako chuste na glowe zrobic I to jest to! Czoje sie w niej jak dziewica Orleanska... Fiel dwa muwi, ze powinnam to wybrac. tylko teraz pytanko co do tych czarnych butuw I torebki, mogo byc take koroly? Poraccie cos!

Tak na bialo czarno jak flaga chin to nie za glopio?

Pomuszcie! kturo wersje wybrac bialo czarno, rurzowo czarno czy czarno czarno. rurz ekskluziwe, nie tam jakis bazarowy

Bierz ta białą fielku, jak tak Ci się podoba to będziesz dobrze się w niej czuła :)

Gość yuytthjhj
najpierw to zajrzyj do słownika ortograficznego a potem wybierz sukienkę w kolorze szary koperkowy róż

W sokience tak, ale czy czarne boty mogo byc? ta biala jest bajkowa, dluga do ziemni... Z trenem na dwa metry ciongnoncym sie, cud swiata!

Buty mogą być czarne. Niczym panna młoda będziesz...

Do slownika zaglondalam josz jedno krotnie I prosze bez pouczan. Czlowiek choroby se nie wybiera. a jaki to koperkowy rurz? Ja mam taki eskluzywny, mocny, oczobijny. Wyglondam jak pamela anderson.

Juzek ale we kturwej sukience? Muw kakretniej.

Panna mloda to nie, to nie moje wesele, ja tylko gosc, dlatego pytam czy czarne mogo byc?

No a jakie chcesz do białej kiecy?! Też białe?! Mogą być czarne, chyba że masz jakieś kremowe :0

No nie wiem wlasnie jake, nie chce rzeby mylono mie z panno mlodo.

Juzio a nie pzeszkadza Ci ze taka dloga? Bendziesz mial trodniejszy dostemp.

Gość gardyjasowa ze tvenu
Fiel maciury opsługuj anie slencz na kafe hehe Wczora mnie olałas w bótkiu także poskarże się bossowi🖐️

Fielka,nic Ci nie powiem na temat sokienki bo zem jes na Ciebie obrarzona. Jak mie pszeprosisz to Ci cos napisze.

Ty z tvnu jakbuys wyglondala na bogato to bysmy cie opslorzyly, a jak pochodzisz z ubogich to sie nie dziw. Joanno przepraszam chodz nie wiemy za co, morzesz wyjasnic?

Bos mnie oskarrzyla rze pisalam pszecfko Tobie a na kozysc drugiej Fielki,a to jes nieprawdo! bo ja za Tobo jak za morem.

Gość osz qrwa
same analfabety na tym forum co to sie dzieje gdy dzieci do szkoly nie chodza tylko pie..sza sie po krzakach..

Joanno my Cie rozumniemy, ale ty nie komasz tutej nic, wyjasniam ci: FIEL- pot tym nikiem ukrywajo sie dwie osoby fiel1 I fiel2, jestesmy we dwie pod jednym nikiem, a ty obrazilas fiel1, a to znaczy ze obrazilas FIEL- czyli goru.