Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chotdogi

Chotdogi

Polecane posty

Gość chotdogi

Czy mogę sprzedawać chotdogi w czasie euro po 4 euro? bo normalnie daje po 4 złote, ale obcokrajowcy mogom nie mieć złotówek, więc chyba trzeba wyjść im naprzeciw, tylko czy to nie będzie zbyt drogo? może bezpieczniej po 3 euro? no taniej to już nie wypada, bo nie będą szanowali.

Gość chotdogi
nędzny podszyw. Wszyscy podnoszą ceny na euro, to może i mi też się coś należy od zycia.

Gość marta z bardzo daleka
wątpię, żeby udało ci sie sprzedawac hotdogi po 3 euro, to jest bardzo drogo, nawet dla bogatych zagranicznych gosci. Jest tylko jedno pytanie, po ile będą sprzedawac kebaby, jak po 25-30 to bedziesz miał tanie zarcie :-)

Gość Wyślij wypowiedź 2012
może się okazać, że przeliczysz się podobnie jak cała rzesza pazernych hotelarzy z naszego kraju

Gość chotdogi
chotdogi sprzedaję po 2 euro, początkowo były po 3, ale słabo szły. po 3 godzinach obniżyłem na 2 euro i od razu się polepszyło. Dziś znowu mecz u nas w Warszawie, ciekawe czy Rosjanie będą jedli chotdogi? W razie czego szwagier w plecaku ma dostarczac parowki i bulki, bo autem nie damy rady wjechac w strefe zamknieta. Czymajcie kciuki!