Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singiel Idealista

Prawdy i mity doboru naturalnego

Polecane posty

Gość Singiel Idealista

Mówi się, że kobiety wybierają - poniekąd to prawda, ale nie do końca. Gdyby tak było to każda dziewczyna kogoś by miała, a czy ma? Nie sądzę! To, że jakiś facet nie ma dziewczyny nie znaczy, że zaakceptuje każdą jaka go będzie chciała. Miałem taki motyw. Przyszła do mnie koleżanka, fajna, podobająca mi się, ale wciąż tylko koleżanka, bo kiedyś odrzuciła moje zaloty i mówi, że wpadłem w oko jej koleżance. Pomyślałem, że może być ciekawie, gdyż kobiety dobierają sobie przyjaciółki na zasadzie podobieństw, dopóki nie okazało to się mitem. Jej koleżanka okazała się nieładna, wręcz paskudna z nadwagą. Powiedziałem więc mojej koleżance, że ta dziewczyna mi się nie podoba i nie jestem zainteresowany .. Wtedy zaczęła się prawdziwa litania frazesów ze strony mojej koleżanki. Leciały teksty w stylu: "Ty zawsze będziesz sam", "Jak to przecież jesteś singlem i nie masz powodzenia", "Jesteś gejem, impotentem czy jeszcze aseksualistą", "Jesteś chamski, niedojrzały, ograniczony" itp. itd. Drogie kobiety! Zrozumcie, że to, że prawdziwy facet może z każdą jest kolejnym mitem, tak samo jak to, że ludzie powinni sobie dobierać partnerów z tej samej półki. To prawdziwa kobieta może z każdym, bo ona musi tylko rozłożyć nogi, natomiast facet ma pewne ograniczenia. Jak kobieta nie podoba się facetowi to mu nie stanie i tego zmienić się nie da. Pozdrawiam wszystkich singli

Gość prawiczku, ogar się
"ludzie powinni sobie dobierać partnerów z tej samej półki. " to nie żaden mit, to fakt.