Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciniminiii

wady waszych mężczyzn;)

Polecane posty

Gość ciniminiii

nie ma ideałów...jakie wady mają wasi mężczyźni,które was najbardziej denerwuja??:) bo już sama nie wiem,czy ten mój Luby jest OK, czy jestem zaślepiona miłością:) porównamy sobie,może okazac się, że Ci nasi nie są wcale tacy źli....w porównaniu z innymi:) -wiecznie spóźniony, wszystko na ostatnią chwilę,w biegu - rano nie można go dobudzić - drineczki co weekend,wrrrr

Gość marioleńka
brak penisa i jednego jądra

Gość b430d
niestety ci wasi są źli w porównaniu z nami

Gość beatasmarkata
te dwie pierwsze to też mam ;) nie można go dobudzić rano , spóźnia się , ;)

Gość cindarellaxyz
- słaby w łóżku do tego szybko konczy - bardzo cichy i małomówny - grubasek

Gość martszymka
hahaha..a jak napisze ze jest morderca to co???antyterrorystów mi podeslecie/????a Palikot pod sejmem moze i to legalnie:) wejdz sobie na fora o dziewczynach współuzaleznionych,,ile tam problemów,bólu,tez policje naslesz na nie/??????

Gość keyyyyyyyy
ogólnie są wkurzający ze wszystkim

Gość 666 DoCENTe PROcenre 966
Za dużo wymagacie babiszony!

Gość wsiowa babka
Rozrzuca po całym domu skarpetki a tak po za tym ideał:D

Gość martszymka
lvalia- nie przeszkadza ci to zioło????wyobrazasz sobie całe zycie z nim??myslisz ze taki nałóg nie jest niebezpieczny ????bo ja znam dziewczyny które to akceptuja,nie martwia sie,ja tak nie umiem...wyobrazam sobie mega tragedie przez to,,,,

Gość a ja powiem tak,że
-lubi piwo i gdybym mu pozwalała to najchętniej pił b ycodziennie -czasami muszę 2 razy o coś prosić i ciągle "zaraz" to mnie najbardziej drazni i jeszcze to że pracuję teraz od 8 do 20 i wsumie teraz jak go cały dzin nie ma to niczym mnie nie denerwuje

-za długo śpi, nawet jak coś planujemy to nie budzić bo zmierzłe cały dzień :/ -zbyt spokojny, przez co mam wrażenie, że wszystko ma w dupie, czyli neutral tak zwany -mało poważnie myśli o życiu, sielanka -czasem mam wrażenie, że to ja jestem facetem w tym związku każdy ma tam jakieś wady :))

tak? marihuana jest problemem? z jakiego powodu? ja problemu nie widzę jedyny problem to to że jest nielegalna bo w takim po*ebanym kraju żyjemy. za to alkohol jest spoko nie?

...i skutki jego picia. śmiertelne wypadki, uzależnienia, patologie w domach, przemoc, agresja, czemu alkoholu się nikt nie czepia?

marihuana jest problemem? z jakiego powodu? bo uzaleznia ? alkohol oczywiście również. Nie chciałabym, żeby mój facet nagminnie palił, czasem zapali, bardzo, bardzo rzadko, zresztą ja też, ale żeby to było na porządku dziennym, nie ma mowy, a to dlatego, że wiem jak ja się po tym czuje i jak sie zachowuje mój chlop.

Gość fufla
-jest niezorganizowany przez co np potrafi się ze mną umówić zapominając że wcześniej umówił się z kimś innym i odwołuje spotkanie ze mną na chwilę przed -czasami bywa bezmyślny-najpierw robi potem myśli i często pali mu się przez to grunt pod dupą Na szczęście jego zalety wynagradzają mi jego wady wiec jest ok. On ze mną wytrzymuje chociaż czasami się mu dziwię.

Gość Kruselka
- grubasek - nie mozna go rano dobudzic 30 min cyrkow az wstanie - kiepski w lozku -Nic nie robi w domu - ciagle siedzi przy kompie lub oglada telewizor - jak juz jestesmy ubrane i mamy wychodzic to on mowi ze chce mu srac i kuzwa zas 15 min z glowy a my z corka ubrane czekamy. - marudny , malkontent, - zrzera dziecku Slodycze

uzależnić można się też od telewizji seksu internetu czy gry komputerowej tak samo a ona nie uzależnia fizycznie tylko psychiczni co zostało naukowo udowodnione podobnie jak to że nie szkodzi zdrowiu, nikt nigdy nie umarł z przedawkowania bo nie jest to możliwe, działa leczniczo na wiele chorób i schorzeń. zreszta nie chce mi sie dyskutowac z kimś kto jest niedoedukowany, sorry

Gość kruselkaplaczeheh
hah rozwalilas mnie :D

nie ma co, zajebistych macie facetów :D ale widać na lepszych nie zasłużyłyście 🖐️

Nie mogę go oderwać od pracy. Jeżeli by mógł to spędzał by cały czas w garażu dłubiąc przy swoim motocyklu. Najbardziej mi to przeszkadza w wakacje.

Gość te jarające
facet mający nałogi (nie mówię o fajkach) prędzej czy później zniszczy zycie. No chyba, ze pije się lub ćpa razem z nim, wtedy zniszczycie życie dzieciom ;)

Gość kruselkaplaczeheh
> ciężko go dobudzić > nie lubi spędzów rodzinnych > pije do porzygu > pali zioło > czasami nie ma wyczucia w łóżku i wali jak maszyna. > nie sprząta po sobie > codziennie chodzi na siłownię i basen > uparty jak osioł > raczej cichy > kiedy się kłócimy ja się wydzieram jak szalona, a on nie reaguje tak mnie to denerwuje że mam ochotę powiesić za jaja hmm i to wsio chyba

Gość Kruselka
Hmmm zalety ciezko z nimi ale ostanio mu powiedzialm tak: Jestes swietnym kierowacą , masz leb do interesow ( ma wlasna firme i dobrze mu idzie) ale bycie mezem totalnie ci nie wychodzi .

kruselka o jezu smieję sie!!!! moj tez slodycze podjada corce!

a kto mowi o nałogu w ogole? nie o tym tu dyskutujemy temat jest o czymś innym wiec dajcie se siana bo śmieszy mnie to

Gość Kruselka
Kierowcą mialo byc :)

Gość te jarające
Ivalia alkohol tez fizycznie nie uzależnia, tylko psychicznie. Nawt nie podważaj, bo wiem o czym gadam. ale... uzaleznienie psychiczne to zmiany w działaniu receptorów w mózgu, więc zastanów się kobieto :) Poza tym to co palisz to gówno wzbogacane chemicznie a nie czysta marihuana.