Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paucia22

Czy mogę być w ciąży?Czy to grypa żołądkowa?

Polecane posty

Gość Paucia22

Witam.W tą sobotę współżyłam ze swoim facetem w gumce.Sęk w tym,że wszedł 3 razy we mnie bez gumki na samym początku,ale zaraz założył gumkę.W nocy z niedzieli na poniedziałek przez całą noc miałam jakieś dziwne mdłości,żołądek mnie nie bolał.Rano także były mdłości.Z poniedziałku na wtorek było znowu ok,ale już ze wtorku na środę znowu mdłości aż do rana :/.Czułam jakbym miała bardzo delikatnie podwyższoną temperaturę.I miałam delikatne rozwolnienie,nadal bez żadnego bółu brzucha.Mój facet mówi,żebym zrobiła sobie test ciążowy ale przecież to chyba niemożliwe,żebym tak szybko była w ciąży (w niedzielę dostałam okresu) i od razu mdłości

Gość mała mała mi
Dni płodne są ok 14 dnia przed miesiączką. Więc jeżeli miesiączka była w niedzielę a współżyliście dzień wcześniej to raczej szans na ciążę nie ma. Jak zrobisz test to będziesz miała pewność.

Gość robiii
Boże ile ty masz lat????????? Najpierw się dokształć a potem współżyj. A poza tym: "w niedzielę dostałam okresu" ?????OKRES a nie OKRESU jak już

Gość Paucia22
Robii -czujesz się lepiej ?:) Bo zaraz CI żyłka pierdząca pęknie-jesteś tak napięta :D

haha dobre Robii ma rację co ma grypa do ciąży ? miałam grypę 2 razy a w też ciąży byłam i sa to całkowicie inne wymioty ! najpierw dorosnij do tego a potem sie baw....a bynajmniej badz bardziej odpowiedzialna osoba