Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróciwszy ze spotkania

Miałam dziś spotkanie z fajnym facetem i...(MASAKRA)

Polecane posty

poznaliśmy się wśród znajomych a dziś sami się spotkaliśmy, wyskoczyliśmy na piwko i spacer. I na 16 on miał jakiś tam trening i pojechał sobie, mnie zostawił na miescie. Dał buziaka na pożegnanie i powiedział: jutro do ciebie przyjadę. A wczesniej nawet trzymał mnie za rękę, całowalismy się, mówił ,ze mam być grzeczna to wszystko takie niby żartem, a potem spierdolił:( a było tak romantycznie.

tak całowaliśmy się, ale wczesniej już się znaliśmy, gadaliśmy itp. wiem, marne usprawiedliwienie.

Gość aaaaaauytfihjyto9yi
a ile on ma lat?

Gość aaaaaauytfihjyto9yi
hmm no nie martw się, może faktycznie się śpieszył a wcześniej zapomniał o tym. a to on nie pracuje jak się umówiliście tak wcześnie?

pracuje, ale nie miał słuzby akurat dziś. Myślałam chociaż,ze smsa napisze. a tu nic:( naprawdę bylo fajnie, fajna rozmowa, nooooo i te pocałunki i za reke mnie złapał w pewnym momencie. Nie wiem co myśleć. Może spierdolił na zawsze hehehehehe

ogolnie też dał mi do zrozumienia,że musze się przyzwyczaić do niego itp to tak, jakby chciał kontynuować tą znajomość, własnie z tą grzecznoscią to powiedział: teraz spotykasz się ze mną... No i spieprzyl masakra po prostu. Bo się spieszył. i zostałam w knajpce sama. A spotkanie ogolnie bylo od 11.

Gość aaaaaauytfihjyto9yi
to udawaj że cie to nie obchodzi, ale jak się już dzis nie odezwie to podejrzane. Chyba, ze wyjątkowe ciacho:D Blondyn?

Gość efeffe
dlaczego calowalas sie z nim na pierwszym spotkaniu?whyy???

no całowałam się , wiem chujowo:( no ale teraz nie odwrócę tego A ciasteczko fajne... blondyn, opalony, wysok mmmmmmmm mam motylki w brzuchu. Pewnie ma wiele takich głupich cip jak wokól siebie

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
"Widocznie fajny tylko z wyglądu."

Gość aaaaaauytfihjyto9yi
http://www.fimejl.pl/1281/vodka.html to jest najlepsze rozwiązanie! Ale z opisu fajny to może nie rezygnuj z niego tak szybko? A do tego mówilaś że ma "służbe" to znaczy że ma jakś męską robote? :D może faktycznie się gdzieś spieszył i głupio wyszło ale przecież powiedzial że się spotykacie.

jest strażakiem:D no i co ja mam zrobić, pierwsza do niego nie napiszę, o NIEE!!!! I patrzę na telefon. W ogóle mam wrażenie,że to typ takiego imprezowicza. Ja rozumiem pojechac sobie raz na jakiś czas na imprezkę, ale nie co chwile z kolegami.

Gość aaaaaauytfihjyto9yi
o nie imprezowicze są najgorsi... ale poczekaj może się odezwie... masz racje pierwsza nie pisz!

Gość tyunynu
ale skonczyliscie to spotkanie o 16??dzisiaj?? i ty juz chcesz zeby do ciebie pisal?? kolesie maja kod, piszą do dwoch dni jak im zalezy, zeby nie wyjsc na desperatow.

Gość uuuu niedobrze
podobno jak facet nie pisze pierwszy smsa po pierwszej randce to niedobrze wroży. no ale cóż. pewnie sie odezwie tylko nie licz na to że bedzie na maksa zakochany, juz widac że to taki typ, na ktorego to Ty bedziesz czekać. jak bedzie chcial sie umowic nastepnym razem to go troche przetrzymaj. przyda mu sie. i juz nie chodzi o to że spierdolił, bo w końcu od 11 jednak byliście dosc dlugo razem, tylko o to że nie powinien zostawiac Cie samej w knajpie tylko raczej odprowadzic/odwieźć do domu.

nie, ja nie bedę czekać na niego i prosic go o spotkanie. Tak tylko zle się poczułam. Jest mi przykro. Dodam,że też na spotkaniu odbierał telefony, a tlumaczył,ze to jakieś sprawy służowe, to oczywiscie przyspieszyłam i szłam sobie szybciej, a on zaczął mnie przepraszać a ja foch.

Gość uuuu niedobrze
to dobrze. niech on nie wie że Ci sie podoba albo że Ci zależy. nastepnym razem niech sie postara bardziej.

Myślicie,że się odezwie? Bo naprawdę mi się podoba ajjj

Nikt już ze mną nie chce popisać. łobuzy:-) jestescie

Gość solinvictus
ja mogę popisać

to piszemy:) jesteś?

Gość 14:33 z Elbląga
no widisz ty miałaś zjebaną randkę a pare postów wyżej Michał lat 27 miał ją zajebistą :P

randka była fajna, tylko gorzej z pozegnaniem tak jakby. I nie odezwał się, kurde nooooo:(