Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam lekarza

dobry ginekolog - leczenie niepłodności - LUBUSKIE - znacie takiego ?

Polecane posty

no ja dziś byłam w sulęcinie, u gina, który pomógł znajomym siostry, wiadomo, że co para to inny problem, ale od czegoś trza zacząć

Nie znam nikogo kto bylby w tej poradni w Zg. Moze warto sie zapisac na konsultacje , zeby samemu zobaczyc jak oni podchodza do problemu. Czy lekarz sie twoim przypadkiem konkretnie interesuje czy bez gadania i proszenia przepisuje badania. Bardzo bym wam chciala cos doradzic ale niestety... Poczytajcie na bocianie ten watek co wkleilam.

ten lekarz, u którego byłam wydaje się być ok, ale to wyjdzie w trakcie, zostanę przy nim póki co, ale dzięki bardzo. Na bocianie też dużo czytałam.

18:58 [zgłoś do usunięcia] muszę zrobić badania właśnie ja szukałam w zg i nic nie znalazłam, Poznań to wiem, ale póki nie wiem co nam dolega, zanim zrobimy badania,nie potrzebuje jechać do kliniki, wpierw chce diagnozę, bo jeśli to sprawa przyjmowania tabletek, bądź drożności jajowodów, mogę zrobić to na miejscu. Mysle ze warto w twoim przypadku znalezc lekarza , ktory cie poprowadzi. Niektore badania mozesz jak najbardziej porobic na wlasna reke. A masz juz jakies badania zrobione?

Zycze wam powodzenia. Ja kiedys mieszkalam w Starogardzie-niech baba kiedys spadnie tam na tych lekarzy. Dopiero w Niemczech zaczeli robic mi badania. Co nie znaczy , ze w Pl nie ma dobrych lekarzy-wrecz przeciwnie. Jesli poronie kolejna ciaze bede jechac do Malinowskiego.

Oh to malo. Cytologia , wymaz (tez na chlamydie i ureaplasme), mocz, krew , usg, test na wrogosc sluzu, badanie nasienia , hormony, monitoring cyklu z ocena owulki, droznosc- tego jest sporo. Tarczyca plus anty tpo.

U mnie jest wszytko bardzo skomplikowane- 4 poronienia , niedrozny jajowod (prawdopodobie i drugi tez).

A skad jestes z Zg? Mniej wiecej... To jest takie przykre gdy czytam o kolejnych niepowodzeniach w staraniach. Musisz wierzyc , ze sie uda i zycze ci jak i innym tutaj z calego serca.

mieszkam 50km od zg, tak, przykro się czyta o niepowodzeniach, zwłaszcza kobiet, które starają się naprawdę długo, gdzie nie pomagają IUI, ani inv, albo tak jak Ty, tracisz swoje aniołki... wiele postów się naczytałam tu, ile bólu, żalu, eh, naprawde to przykre, że tak się dzieje

Gość loszuks
To ja bym polecał podjechac do dr-a Bruszewskiego z Poznania, któr jest dobrym specjalistą

Gość gość
Ja znalazłam na Śląsku dobra klinikę - Serafin Clinik

Gość gość
Ja polecam Klinikę Galena. To jest na Śląsku, ale moim zdaniem do naprawdę dobrego lekarza warto przejechać tę odległość. Leczę się tam od pół roku i naprawdę widać postępy. Lekarze są tam bardzo profesjonalni i doświadczeni.