Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ona2

słyszę głosy

Polecane posty

Gość twoj sentyment
spadam stad, boje sie, a tobie zycze by Bog ci pomogl bo naprawde tylko on moze to zrobic

Gość to jeszcze neurolog,
ci został

Gość załamana ona2
nie pamiętam dokładnie ale to była jak stara wersja taka no staropolska wierzę w Boga tak mi to kumpela tłumaczyła , bo ja jetsme nneiwerząca więc w ogóle nie czaiłam tego

Gość szympek
w sumie na wte jak jesteś niewierząca możesz poprosić boga o pomoc bozia nas w sumie kocha i ciebie tyż więc nawet jak nie wierzysz to ci pomoże tylko się módl do boga a nie do maryjki bo ona jakaś lewa jest

Gość załamana ona2
cz ęsto tez dzowni dzwonek do drzwi albo domofon a tam nikogo, i jego głos przed tym no otwórz wkoncu drzwi

Gość szympek
mi się wydaje że to zwykłe opętanie idź do księdza porozmawiaj z nim nic ci to chyba nie zaszkodzi no chyba że djablisko się wkurzy i zacznie tobą rzucać a z resztą jak jesteś opętana to woda święcona cię będzie parzyć w sumie może diabeł jeszcze nie ma nad tobą kontroli ale może chce cię capnąć

Gość załamana ona2
byłam w styczniu na pogrzebie w kościele i niczym mnie nie rzucalo ale świeconej wody nie uzywalam

Gość ehhhh....
wy naprawde wierzycie w takie opetanie?

Gość szympek
idź do księdza może ci coś doradzi oni od razu nie robią egzorcyzmów może sama modlitwa pomoże

Gość załamana ona2
ja nie wiem w co mam wierzyć już :O ale skoro nie jst to choroba psychiczna to co innego nie wiem juz

Gość szympek
"wy naprawde wierzycie w takie opetanie?" jak byś widział/ła to co ja to też byś wierzył/ła

Gość ehhhh....
osobiscie nie wierze w takie rzeczy jak opetanie przez diabla. ciekawy ten twoj przypadek.

Gość szympek
ksiądz cię nie ugryzie ani nie zabije tylko porozmawia pierw z tobą

Gość ehhhh....
szympek a co takiego widziales/as? opowiedz prosze, ciekawi mnie to.

Gość załamana ona2
nigdy nie bylam u zadnedgo ksiedza, co mma wejsc i powiedziec jestem opetana ? przeciez mnie do czubkow wysle od razu

Gość szympek
duchy diabły a także cuda oraz statek ufo wiem dla wielu to niesamowite i nikt wierzyć mi nie chce

Gość ehhhh....
no to teraz to juz sie musisz zaglebic w opowiesc. nie bede mogla zasnac z ciekawosci.

Gość szympek
nie wyśle po mszy zapukaj do zachrystii i jak to się nazywa i powiedz że masz taki problem i że byłaś u lekarz a oni ci pomóc nie mogą

Gość ehhhh....
moze powiem na poczatek ze ja tez jestem niewierzaca, dlatego trudno mi uwierzyc w takie zjawiska, nazwijmy je paranormalne. oczywiscie nie widzialam w zyciu wszystkiego i obawiam sie ze dopoki czegos takiego nie zobacze to nie uwierze.

Gość jkddddddddddddddddddddddder5
ktos wc wcześniej dobrze ci radził neurologa i konkretne badanie głowy. Podobne objawy daja różnego rodzaju schorzenia, tętniaki,guzy :(

Gość załamana ona2
w 2006 roku leczyłam się 3 miesiące u neurologa miałąm wypadek uderzyłam głową w ścianę, ale nie stwierdził nci poza zaburzeniami równowagi i błednika, dostałam leki, i po 3 miesiącach powiedział że jest ok

Gość ehhhh....
ze tez akurat ten eks sie musial do ciebie przyczepic... jakby to nie mogl byc jakis aktor albo piosenkarz :)

Gość szympek
ehhhh.... więc może powiem ci taką moją historie którą nadmieniłam już wyżej bawiłam się w tarota dla zabawy w tedy nie wierzyłam w boga i psiak się do mnie przyczepił i w domu był i w kiblu i w łazience gdy się myłam i nikt go nie widział po za mną więc sądzę że to diabeł był pomógł bóg oczywiście modlitwa teraz w boga wieżę ale w kościół nie za bardzo kiedyś widziałam kostuchę takie widziadło ciocia mojej mamy zmarła do tego mam prorocze sny i jasnowidzenie no cóż wiele jest tego

Gość załamana ona2
ja potrafię przewidzieć śmierć obcych osób, ostatnio mi kumpelo pokazał fotkę ojca co jest w szpitalu, i zobaczyłam trumnę na focie, na drugi dzień umarł

Gość ehhhh....
to bardzo ciekawe co mowisz szympek. a nie probowalas sobie tych zjawisk tlumaczyc inaczej jakos? skad pomysl ze tarot spowodowal widzenie jakiegos psa.

Gość ehhhh....
przerazacie mnie dziewczyny. zajrze do was jutro, poczytam co popisalyscie. pozdrawiam was.

Gość szympek
wcześniej byłam u lekarza oczywiście bo myślałam że to guz albo schizofrenia ale zdrowa byłam nawet miałam tomografię na początku nie wierzyłam jak wy nawet w boga

Gość załamana ona2
ja nic nie widzę, ja tylko słyszę i mam ochotę już się pójśc pochlastać chciałąbym żeby chociaż na minutę ktoś wyłaczył to bełkoczące radio :(

Gość szympek
możesz spróbować modlitwy na pewno ci nie zaszkodzi a może pomóc

Gość załamana ona2
nie umie się nmawet moodlić nie znam zadfnych modlitw