Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1789678453

pomocyyy !

Polecane posty

Gość kasia1789678453

witam. wczoraj dostałam miesiączki ale już przed miesiączką miewałam mocne bóle jajników.Dzisiejszej nocy nie mogłam spać. Siedziałam przed komputerem gdy nagle złapał mnie ból lędźwiowy, ból podbrzusza, jajników, miałam również problemy z oddaniem stolca ból niesamowity mi przy tym towarzyszył tak samo jak przy oddawaniu moczu czułam jakby ktoś położył mi coś cięzkiego na waginie do tego czułam jakby w lewą rękę poraził mnie prąd. nie wiem co się dzieję proszę o pomoc

Gość 966 Doktore Głodomore 666
Do ginekologa się udaj na badanie!

Gość galoper
Część kasiu. Skoro mialaś ból lewej ręki Może mieć to związek z serduszkiem Nie ma co czekać idź do lekarza i to szybko Powodzenia daj znać jak już będziesz wiedziała co to było

Gość kasia1789678453
u ginekologa bywam często. miałam cytologie wszystko jest ok więc nie wiem skąd to wszystko się bierze...

Gość galoper
Przyczyn może być bardzo wiele nawet depresja,czy jak Popularnie mówiąc nerwica. Najlepiej zrobić badania ,rozwiejesz wszelkie Wątpliwości

Gość ONA ODPOWIADA
Kochane Cytologia to nie wszystko.czy lekarz badał Cię tv. I ból ręki jak napisała poprzedniczka nie ma nic wspólnego z sercem:) to może być kręgosłup np.skolioza :) Pozdrawiam