Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [dree]

marynareczka... ładna czy nie?

Polecane posty

Gość fefefewaa
dla brunetki niebieska lepsza

Gość Nie. Nawet na modelce kiepsko
się układa, a przecież dobrali do niej i podrasowali zdjęcie:O

Gość [dree]
tzn nie chce zamawiac, przymierzalam taki albo podobny, tak mi sie przynajmniej wydaje, cena ta sama, guziki przy rekawach byly, podszewka jak przy pomaranczowym ale w brazowe paski, no i wlasnie chodzi o to ze lezal ladnie a ja jestem na tyle drobna ze mam problem z kupnem dopasowanego żakietu, załamać się mozna:( czy taki zakiet moglabym ubrac ewentualnie na ślub na sukienke (tylko do koscioła i przejscie do lokalu)? bo nie moge znalezx nic w moim rozmiarze krótszego, delikatniejszego;/;/ pomijajac fakt ze wcale nie jestem jakas strasznie chuda, nawet mam ciut więcej niż ciut mniej (53kg przy 164), ale ostatnio te rozmiary sa coraz bardzie4j zawyzone;/ (i przy okazji sie wyzalilam;)

Gość .sasanka.
9/10 dziewczyn w takich teraz łazi a ty się pytasz czy ladna... W Reseverd są lepsze :)

Gość mkzndjenhbcfecft :)
ma w sobie coś tandtenego

Gość [dree]
kupilam bo nie moglam znalezc nic innego, ale w ostatniej chwili sie udalo i kupilam cos idealnie pasujacego do sukienki i ladnego, ta marynarke udalo mi się oddac, gdyby ktos byl zainteresowany to zakupu nie polecam, material beznadziejny, tani, gniecący się:)