Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

jestem duchiem

Polecane posty

A gdzie masz pzyrodzenie? W muzgu czy w kroczu? Otpowiec osbie tera na swoje pytanie od kedy pempek jest nad pzyrodzeniem a nie pot.

Wy tu gadu gadu o czlonkach a temat je innych, chodzi o to, ze mie tutej nie ma. Wy sami ze sobo gadacie. Ja jestem zjawo, duchiem, potworem, strachiem a wy tutej piszecie jak grochiem o sciane.

Fielka! to ja nie wiem jakzes ty jes skonstoowana ze nat pszyrodzeniem masz pempek? Tys naprawde jakas istota nieziemska.

Wa takiej sytolacji nachodzi mie pytanie, co to jest opzyrodzenie, bo tera zwontpilam.

Joasia a morzesz zapytac wojka I mi powiedzic?

Gość fielka spytaj się pravika
on ci pokaże ;)

To wlasnie on mi podpowiedzial rze owzodzenie to kiedys mial jak siedzial golo dopo na kamieniu. Ten muj wojek to jeszcze ni ma wlosuw na glowie i tera gada rze nic mu tak dobze wrzyciu nie wyszlo jak wlosy. On wogule duzo w rzyciu pszeszedl,ale dobro rado zawsze sorzy. To jak bedziesz miala jaki problem natury zdrowotny to wojek zaradzi.

Ja z prawnikami nie gadam, bo jeszcze mie za kraty wsadzo jak co zle powiem. joasia to jek wojo taki mondry to morze niech ci wyjasni o tym pzyrodzeniu? A od siedzenia z golo dopo na betonie to mi mama muwila, ze wilka sie dostanie, ale to nie dziala, bo cale dziecinstwo pszesiedzialam a wilka ani widu, ani slychu, za to racze sie psem I kotem.

Gość a to smacznego
racz się dalej :)

Pytam sie go o to pzyrodzenie a on mi cos a jakis gienitaliach gada,nie wiem czego on sie zas dzisiej nazar,bo on sie tez leczy na te shizo-franie czy jakos tak.

Joanno schizopremia, terz mam ale nie lecze, lobie sie w tym stanie, taki amok, szal. Cos wspanialego.

To on ma co innego,bo on mowi ze ma shizy jak widzi franie,to ja juz nie wiem ile tych shizow rurznyh jest? A tako jak Ty masz to ja by tez chciala miec,bym wszyskich bila a guwno by mi zrobily nawet policjanty. Co mam zrobic rzeby tako miec? Bo tem muj wojek to ma same powarzne horoby,ostatnio mial wypadniecie odbytu i wyczeszcz oczu pszy tym.

Joanno najleprzo metodo na schizopremnie jest praca we sklepie z odzierzo, urzeranie sie z maciurami I tysionc zloty wyplaty, ot cala fizjologia.

Toz ja pracuje we sklepie ino ze nie odziezo,ale maciury so jak najbardziej,a wyplaty mam troche wiencej. To co,trza zmienic robote?,czy morze jeszcze poczekac we sfoim sklepie?,morze mnie jusz niedogo tez dopadnie?,ale ja bym kciala jusz,rzeby loc te maciury palo i rzeby mi nic za to nie zrobily. No nic poczekam jeszcze trochu,dzisiej mam wolne to jestem u wojka i sie nim opiekuje bo jemu czasami to oko wylata i sam se nie poradzi zeby go spowrotem wsadzic na miejsce,bo kiedys to se na czole pszyczepil i wyglondal jak ten cyklop co to pisali w mitologji o nim.

Droga joanno na poczontku chcialam podziwic twojego wojka, bardzo go lobie, jest pocieszny I taki zabawny, ja mam lewe oko slepe morze bys mi podzucila jego galkie? a prace zmnien, bo tutej chodzi o to, zeby urzerac sie jak najbardziej z maciorami, non stop, caly czas, bez pzerwy. W kacu zwarjujesz I pojdzie jak po masle.

To zuce robote i sie zajme napowarznie wojkiem to wtedy napewno mi odjebie na calego Ja nie wiem czy on sie zgodzi zeby Ci dac te galke,bo jemu jak ta jedna galka wylata to on chodzi w kolko bo na to drugo galkie ma zeza i czsami chodzi tak w kolko az mu sie we glowie krenci i stond ma te schizy i dlatego trza sie nim zajonc,bo jak Ci pisalam wczesni on sam nie umie se wetknac ty galki i daje se jo na czolo to wtedy stoi non stop w miejscu bo nie wie czy ma isc caly czas prosto wedok ty czolowy galki czy ma sie krencic w kolko wedog ty zezowaty galki. Tak rze nie wiem czy sie zdecyduje na oddanie bo ftedy nie wiem jak on by hodzil?

Joasia kop mu proteze, on pewnie nie zauwarzy.

Cos Ty ! Wtedy bedzie mial tszy galki i co on zrobi jak sie zobaczy w lustze? Dwa galki w oczodolah a tszecia na czole? czy jak?

Ppo to mu ta dodatkowa rzebys mi jedno odsdala

To mi powiec ktoro bys kciala; te zezowato co sie krenci w kolko czy te co sie idzie ino do pszodu? Wolisz sie krencic czy caly czas hodzic w pszud?

Morze to w pszut, bo zawroty glowy to ja mam od czego innego.

Dobre jesteście :PPP Ubaw niesamowity :P a miałam zły humor :)

Robie skrina tych wszystkich Twoich wypowiedzi w mojo strone, wiec miej sie na bacznosci. Pzesadzasz, to josz nie so rzarty. Doigrasz sie. Rzes pzegiol.

Aniko morzesz byc naszo nowo idolko. My tutej slawe robimy, na ekrany powoli wchodzimy!

To jotro Ci pszesle kurjerem,a wojkowi wsadze takie sztuczne,znalazlam miska durzego to mu wyjenam i bendzie dla wojka pasowalo jak ta lala.

Dzienki joasiu, dzienki Tobie bende mogla w kacu sie obejrzyc w lostze, kope lat sie nie widzialam. Dzienkoje, joanno jest apel do was na drogim temacie, pzyjc I sie zguc, szukam chentnych przytyczaczek.