Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy zastanawiałyscie się...

Czy zastanawiałyście się

Polecane posty

Dlaczego na świecie jest tak tragicznie? Kryzysy, benzyna za gigantyczną cenę, ludzie pracują coraz więcej a pensje nie rosną, czy wierzycie w globalne ocieplenie? Wiecie, ze ma być podatek od CO2 bo MY ludzie tak strasznie niszczymy świat? Nie uważacie, że globalne ocieplenie jest nagłaśniane tylko po to by człowiek czuł się winny i za to płacił? Terror na każdym kroku, ludzie mają coraz więcej chorób psychicznych, żołnierzom już się wszczepia czipy do mózgu... Zastanawiałyście się kiedyś nad tym? Czy żyjecie tylko tym co zrobiła jakaś gwiazda z kolorowej gazety? Jeśli chcecie dowiedzieć się odpowiedzi na niewygodne pytania wejdźcie na www.prisonplanet.pl (o ile jest tu ktoś kto interesuje się chociaż trochę światem, a nie cyckami Dody)

Jesteś żałosny człowieku, Twój mały ograniczony, wyprany mózg od TV nie jest w stanie przyswoić już prawdy. Jesteś tak zmanipulowany, że jedyne co potrafisz to wejść tu i pisać o waleniu gruchy, bezrobociu, cyckach jakiejś panny, itp ale PRAWDY to już nie chcesz poznać. A wiesz chociaż skąd to bezrobocie? I wierzysz w to, że kiedyś się polepszy? A może ty już masz czipa w mózgu...

Gość gdgididgydfasoisdddf
No niestety nikogo to nie obchodzi. Ci ludzie co tu wchodzą są tak głupi i są takimi ignorantami w każdej dziedzinie, że to ludzkie pojęcie przechodzi. Ja tu weszłam przypadkiem i to co tu widzę załamuje mnie. Ci ludzie nie mają pojęcia o świecie i jedyne co potrafią to wejść tu i użalać się nad swoim nędznym losem idioty/idiotki, oczywiście nic w swoim życiu nie zmieniając. Przez takie fora można zobaczyć ile jest ofiar życiowych :/ Pozdrawiam

Gość no a teraz
Idź do szkoły albo do pracy, zrobisz lepiej, Ty czipie. :D

Gość gupie ludzie
Wszystkie gupie lódzie pozdrawiają MÓZG. Ciekawi mnie to jak to jest go posiadać?

Gość no a teraz
No ona zna prawdę, bo przecież tylko jej nie został wszczepiony czip. :D Nara.