Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koneser_krągłości

Duża pupa i mocne uda

Polecane posty

Gość toomnie
Hmmm a co tu pisać więcej, figurę mam jaką mam jaką mnie Bóg stworzył ;) I genetyka, bo u mnie mama, ciotka i kuzynki też taką budowę mają, jak pięć gruszek z jednej gruszy ;) Proporcje ponoć mam fajne. BMI niby w normie, waga trochę mniejsza mogłaby być a wzrost wyższy. Ale nie wyobrażam sobie siebie jako kościotrupa i zdecydowanie nie chciałabym. Nie mam kompleksów na tym punkcie, inne mam zmartwienia na głowie coby się moimi trochę bardziej pełnymi kształtami przejmować. A wręcz przeciwnie, bardzo lubię je eksponować, zwłaszcza biust, bluzeczki, dekolty, lubię czuć na sobie spojrzenia facetów, jakaś sukienka ładnie podkreślająca i dopasowana (swoją drogą nie tak łatwo znaleźć bo w talii za luźna a w dole za ciasna), buty na obcasie i w drogę. Pończoszki też lubię ;) Tylko czasem to potrafi być aż za bardzo, bo ja to nie składam się tylko z dupy i cycków :D A niektórzy o tym zapominają...

Gość koneserkraglosci
ooo ktos tu odgrzal moj temat:-) i dobrze. Kochane kobietki z duzymi pupami pozdrawiam was i marze o was co wieczor......

Gość może by tak ...
toomnie :) Fajnie opisałaś siebie i powinna byś być dumna ze swojej budowy.Twój mąż też szaleje za Tobą bo inaczej nie widzę.Choroba nosisz też pończoszki,buty na obcasie :) cóż bym dał by móc popatrzeć na Ciebie.Taka kobieta pięknym tyłkiem :) Lubię od tyłu i jak widzę ten tyłeczek rozłożony,biodra ...Moja wielka szpada przesuwa się,zagłębia w ten cudowny element kobiecego ciała.Lubię patrzeć na te mocne nogi,uda,a w pończoszkach to po prostu odlot.Wiele by pisać o tym. Jasne,że kobieta nie składa się tylko z tego,jak twierdzisz,ale też ma coś w sobie i każda coś innego.Pozdrawiam piękne xxl kobietki :)

Gość onsam
I słusznie że nie macie kompleksów bo nie ma powodów :P

Gość gość
a co powiecie na 103 cm w biodrach i 70 cm w talii?

Gość FanKraglosci
Bardzo mi sie podobaja kobiety z duzymi udami i pupami. Moga byc nawet grube. Nie przeszkadza mi to. Nie wstydze sie ze swoimi upodobaniami. Mam 23 lata i mieszkam w Warszawie. Jak jakas dziewczyna chce mnie poznac to zapraszam: gipsydipsy@gmail.com

Gość gość
Mi też bardzo się podobają kobiety o masywnych nogach, udach i większej pupie, wysokie, silne fizycznie, czasem lubię gdy kobieta mnie nosi na barana. Chętnie taką poznam.

Gość gość
Moja zona ma puszysta d**e i takie uda masywne boski widok jak wale ja na pieska

Gość gość
Mam 170 wzrostu, długie włosy, 65 kg ważę, biust 75 B. W talii 72 cm, w biodrach 102 cm. Nogi umięśnione, dużo trenuje. Wiek 34 lata.

Gość MerKurio
Koleżanko twój opis jak dla mnie brzmi cudownie i te uda uwielbiam takie pełne kobiety. Pewnie jak bym cię zobaczył nie mógłbym oderwać od ciebie wzroku...

Gość gość
uwielbiam kobiety o mocnych udach i lubię jak mi masywnymi udami lekko przygniata jajka - wkładam je jej między uda

Gość gość
Kolezanko z kąt jesteś

Gość gość
Taka budowa kobiecego ciała to dla mnie sama rozkosz !