Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti1234:(

Torbiel ciałka żółtego a grzybica....

Polecane posty

Witam! mam problem, ostatnio wykryto u mnie torbiela ciałka żółtego o średnicy 19mm lekarz przepisał mi na to Luteinę 50 mg tabletki dopochwowe. Wszystko było by dobrze gdyby nie dopadła mnie grzybica... Nie wiem co robić czy zażywać normalnie luteinę a dopiero potem zacząć kuracje Macmiror complex 500 (dopochwowo). Czy najpierw wyleczyć grzybicę, czy brać oba lekarstwa na raz. Bardzo proszę o pomoc może miał ktoś podobną sytuację...:(

Bardzo proszę o odpowiedź:(:(

akurat nie mam możliwości skontaktować się z lekarzem więc piszę na forum a nóż ktoś miał podobną sytuację...:(

Gość KUP ZWIREK SILIKONOWY
NAJPIERW WYLECZ STAN ZAPALNY A DOPIERO BIERZ WTEDY LUTEINE,SWOJA DROGA TELEFONU DO LEKARZA NIE MOXZESZ WYKONAC? NA PUSTYNI MIESZKASZ???

lekarza mam dopiero w czwartek

Gość ja to bym zrobiła tak
ja miałam torbiel ciałka żółtego ale wyleczyłam ją tabletkami anty. ja na twoim miejscu bym zrobiła tak: - jeśli masz przepisaną luteinę rano i wieczorem, to najpierw bym mimo wszystko wyleczyła infekcję a dopiero potem zaczęła leczenie luteiną i na wszelki wypadek może lacibios femina bym brała, żeby infekcja nie wróciła w czasie leczenia torbieli - jeśli masz raz dziennie luteinę, to bym ją stosowała rano a na wieczór macmiror

Czy ta infekcja ma wpływ leczenie torbirla???